עוגת בראוני חמאת בוטנים
עוגת בראוני חמאת בוטנים דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 706 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם קצפת, חלב, חמאת בוטנים כוס סוכריותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. נסו עוגת בראוני חמאת בוטנים, עוגת בראוני חמאת בוטנים, ו עוגת גביע חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
קו 13" x 9" x 2" פאן עם גיליון גדול של רדיד אלומיניום, המאפשר לסכל להאריך 2 " משני הקצוות של צלחת.
הכן תערובת בראוני על פי הוראות החבילה, באמצעות מנות הכלולות בחבילה.
אופים על פי הוראות החבילה במחבת מוכנה. מגניב לגמרי.
הרם רדיד מהמחבת. הפוך בראוניז על קרש חיתוך; הסר רדיד.
חותכים בראוניז ל 3/4 " חתיכות, באמצעות סכין חדה.
שלב תערובת פודינג וניל וחלב בקערת ערבוב גדולה; הכה במהירות נמוכה של מערבל חשמלי 2 דקות או עד מעובה.
מוסיפים חמאת בוטנים וניל; לנצח עד חלקה. בעדינות לקפל במחצית קצפת. הגדר הנותרים קצפת בצד (כ 1 כוס).
מניחים חצי בראוניז בתחתית של קערה של 3 ליטר; למעלה עם 1 1/4 כוסות קצוצות סוכריות חמאת בוטנים גביע וחצי פודינג. חזור על שכבות עם המחצית הנותרת של בראוניז, 1 1/4 כוסות סוכריות חמאת בוטנים גביע, ופודינג. מקטרת או כפית שמורות קצפת מעל קצת.