קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

עוגת גבינה עמוקה

עוגת גבינה עמוקה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר,אז נסו עוגת גבינה עמוקה. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 427 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה מ רשת מזון דורש חמאה, שמנת כבדה, ביצים ומי קרח. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 16%, וזה לא כל כך יוצא דופן. עוגת דלעת עמוקה, עוגת תפוחים עמוקה, ו עוגת פיצה עמוקה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים את הקמח, הסוכר, המלח והחמאה במעבד מזון ודופקים עד שהחמאה מתפזרת באופן אחיד אך עדיין נראית בנתחים. תוך כדי פעימה מוסיפים את מי הקרח 1 כף בכל פעם עד שהבצק פשוט רטוב מספיק כדי להחזיק יחד כאשר צובטים בין האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
הופכים את הבצק לפיסת ניילון, יוצרים לדיסק ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מרדדים את הבצק לעיגול בעובי של כ-1/8 אינץ', ואז מכניסים לכלי פאי בגודל 9 אינץ'. לעגן את הקרום בכל רחבי באמצעות מזלג. מכסים את הקרום בניילון ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
מרפדים את הקרום בנייר כסף וממלאים בשעועית יבשה או בגולות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
אופים 10 עד 12 דקות, ואז מסירים את נייר הכסף והשעועית ואופים עד שהקרום רק מתחיל להשחים, עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
למילוי: בזמן שהקרום נאפה, שלבו את גבינת האיכר, הסוכר והל במיקסר מעמד עם חיבור משוט והקציפו יחד עד להטמעה טובה.
מרכיבים שתצטרך
חקלאי גבינהחקלאי גבינה
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
8
מוסיפים 1 ביצה בכל פעם במהירות בינונית, ממתינים עד להטמעה מלאה וחלקה לפני כל תוספת חדשה. מערבבים פנימה את השמנת הכבדה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
9
ממלאים את הקרום במילוי הגבינה ואופים עד שהחלק העליון משחים והמילוי פשוט מעט מתנועע, 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
תן מגניב, ולאחר מכן לאכול את העוגה.
11
מגישים עם ריבת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
מרמלדה כתומהמרמלדה כתומה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות גרהם בק אושר נקטר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
גרהם בק בליס נקטר
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר