קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

עוגת גבינה פקאן-פרלין עם רוטב קרמל

עוגת גבינה פקאן-פרלין עם רוטב קרמל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך מלח, סוכר חום, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פודינג לחם פרליין עם רוטב קרמל-פקאן, עוגת גבינה עם פאדג'חם ורוטב קרמל, ו עוגת גבינה עם רוטב פקאן קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
קו גיליון אפייה עם נייר קלף. לעטוף את החלק החיצוני של מחבת קפיץ עגול 10 אינץ עם רדיד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
בקערה בינונית, לזרוק את הפקאן עם 1/2 כפית של החמאה, 1/2 כף של הסוכר מגורען, הסוכר החום, השמנת והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה מוכנה ומסדרים אותם, בצד ימין למעלה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים במשך כ 18 דקות, עד הסוכר הוא קרמל ואת הפקאן קלויים.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בואו מגניב.
7
להעביר את כל אבל 12 של הפקאן למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
מוסיף את הקרקרים ואת הדופק עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
9
מוסיפים את המקל הנותר של חמאה מומסת וכוס 1/3 של סוכר ודופק מגורען עד שהפירורים נרטבים. לחץ על הפירורים על החלק התחתון של המחבת ושני שלישים מהדרך במעלה הצד של מחבת springform מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
10
במעבד מזון נקי, דופק את גבינת שמנת עם הסוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
11
הוסף את הביצים, אחד בכל פעם, ואת הדופק עד incorporated. לגרד את הצד של הקערה. דופק ב וניל שמנת חמוצה. לגרד את הבלילה לתוך המחבת ואופים במרכז התנור במשך כשעה 1, עד העליון של עוגת הגבינה הוא זהוב קלות כתמים והמרכז הוא מעט jiggly.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
להעביר את העוגה למתלה ולתת מגניב לחלוטין. לעטוף בניילון לקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
13
פתח את עוגת הגבינה וזרוק את נייר הכסף.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
הסר את הטבעת ולהעביר את העוגה לצלחת. סדר את 12 פקאנים שמורים על גבי. באמצעות סכין חם, רטוב מעט, לחתוך את העוגה לתוך טריזים, לנגב מחדש את הלהב בין פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
15
מעבירים את הפרוסות לצלחות ויוצקים חלק מרוטב הקרמל על גבי.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
16
מגישים עם רוטב הקרמל הנותר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים