עוגת גזר חצי שמנה עם ציפוי גבינת שמנת
חצי עוגת גזר שומן עם ציפוי גבינת שמנת הוא צמחוני ומספק כ 20 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור פסחא. אם יש לך רסק תפוחים, סוכר חום, צימוקים זהובים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את העוגה, כפית את רסק התפוחים לתוך מסננת בסדר מעל קערה; תן לעמוד 15 דקות. זרוק נוזל. לגרד רסק תפוחים סחוט לתוך קערה; כיסוי, להכניס למקרר.
מערבבים גזר וסוכר מגורען במסננת.
מקציפים את הסוכר והחמאה החומים עם מיקסר במהירות בינונית עד היטב מעורבב (כ 2 דקות).
להוסיף רסק תפוחים, 1 כפית וניל, תמצית קוקוס; לנצח עד היטב מעורבב (כ 2 דקות).
מוסיפים ביצים וחלבוני ביצה, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת (הבלילה תהיה מראה מקושקש מעט).
קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים היטב קמח ואת 5 החומרים הבאים (קמח דרך מלח); מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת סוכר חום לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח. מקפלים בתערובת גזר וצימוקים (הבלילה תהיה עבה מאוד). הבלילה כפית לתוך 13 x 9 אינץ תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
כדי להכין את הזיגוג, הכה את אבקת הסוכר, 2 כפיות תמצית וניל, וגבינות עם מערבל במהירות נמוכה רק עד היטב מעורבב (לא overbeat).
מורחים את הציפוי על העוגה; מכסים ומקררים 1 שעה.