עוגת גזר
עוגת גזר היא ללא גלוטן ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 657 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך אבקת אפייה, אגוז מוסקט, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. נסו עוגת גזר עם מיץ גזר, עוגת גזר עוגה עם ציפוי גבינת שמנת אננס, ו עוגת גזר לתקוע עוגה עם זיגוג קינמון מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
חמאה וקמח עגול 9 אינץ 'ומחבת עוגה עמוקה 3 אינץ'. בשורה התחתונה עם נייר קלף. תניח בצד.
שים את הגזר לתוך קערת ערבוב גדולה ולהניח בצד.
לשים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, תבלינים, ומלח בקערה של מעבד מזון ולעבד במשך 5 שניות.
מוסיפים את התערובת לגזר וזורקים עד שהם מצופים היטב בקמח.
בקערה של מעבד המזון לשלב את הסוכר, סוכר חום, ביצים, ויוגורט.
עם המעבד עדיין פועל טפטוף בשמן צמחי.
יוצקים את התערובת לתוך תערובת הגזר ומערבבים עד רק בשילוב.
יוצקים לתוך מחבת עוגה מוכנה ואופים על המדף האמצעי של התנור במשך 45 דקות. להפחית את החום ל 325 מעלות F ואופים במשך 20 דקות נוספות או עד העוגה מגיעה 205 ל 210 מעלות f במרכז.
הסר את המחבת מהתנור ולאפשר לעוגה להתקרר 15 דקות במחבת. לאחר 15 דקות, להפוך את העוגה על מתלה ולאפשר לעוגה להתקרר לחלוטין. פרוסט עם ציפוי גבינת שמנת לאחר העוגה התקררה לחלוטין.
2 אונקיות חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר
9 אונקיות אבקת סוכר, מנופה, כ 2 כוסות
בקערה של מערבל לעמוד עם מצורף משוט, לשלב את גבינת שמנת וחמאה על בינוני רק עד מעורבב.
מוסיף את הווניל ומכה עד בשילוב. עם המהירות על נמוך, מוסיפים את אבקת הסוכר ב 4 קבוצות ופעימות עד חלקה בין כל תוספת.
מניחים את הציפוי במקרר במשך 5 עד 10 דקות לפני השימוש.