עוגת הר געש
מתכון עוגת הר געש ניתן להכין בערך 2 שעות ו 15 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 719 קלוריות. אם יש לכם שוקולד, ריבת משמש מסננת, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 41% המנה הזאת די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת הר הגעש של פאולה, עוגת יום הולדת הר געש, ו הר געש הפתעה עם עוגת מוסלין לימון.
הוראות
מחממים התנור ל 180c / 160c מאוורר / גז
גריז ו קו בסיס 18 ס " מ עוגה עגולה פח, 800900ml תנור הוכחה (Pyrex) קערה 1.2 ליטר תנור הוכחה.
שים את החמאה, 300 גרם של סוכר, ביצים, קמח וחלב לתוך קערה גדולה להכות היטב עד אור שמנת.
מורחים קצת פחות ממחצית התערובת בדיל העוגה.
קח קצת פחות ממחצית התערובת הנותרת ולשים לתוך קערה וצבע אדום עמוק עם צביעת מזון. שים 34 כפות קטנות של תערובת עוגה אדומה על התערובת בדיל העוגה. באמצעות ידית של כפית למשוך את התערובת האדומה דרך לתת אפקט משובש.
שימוש במישורים הנותרים ועוגה אדומה לערבב במקום כפיות בצורה אקראית בשתי קערות מוכנות. שוב להשתמש בכפית כדי לתת אפקט משובש.
אופים בתנור במשך כ -30 דקות לקערה הקטנה, כ -35 דקות עבור המדיום ו -5060 דקות עבור פח העוגה. התערובת מבושלת כאשר המשרד למגע וכאשר שיפוד מוכנס למרכז יוצא נקי.
כאשר העוגות קר לקצץ את כל פסגות שנוצרו.
מניחים את העוגה העגולה על לוח עוגה גדול.
חותכים שלוש צורות v קטנות על קצה העוגה, כדי להפוך צורה אחידה עבור בסיס הר הגעש.
מורחים זיגוג משמש קטן על כל העוגה ומניחים את העוגה הגדולה יותר, מעוגל בצד למעלה, על גבי.
מברשת עם זיגוג משמש ומניחים את העוגה שנותרה, מעוגל בצד למעלה, על גבי.
חותכים חלול קטן בחלק העליון של עוגה זו (כדי לייצג את הפה של הר הגעש) ולאחר מכן מברשת את העוגה עם זיגוג משמש.
מרדדים את מרציפן למעגל גדול כדי לכסות את העוגה. זה יכול להיות צורה די גסה. להרים אותו על העוגה ולכסות באופן אקראי בפינות והסדקים כדי ליצור צורת הר געש.
ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בקערה על מחבת מים חמים. באמצעות מברשת מאפה, לצייר את הר הגעש עם שוקולד. לצרף חתיכות של שוקולד, פופקורן וכו ' עם שוקולד נמס.
טפטוף כל שוקולד שנותר מעל הר הגעש באופן אקראי.
כדי להפוך את הלבה לשים את הסוכר 50g הנותרים למחבת קטנה לא מקל.
חום בעדינות מבלי לערבב עד שהסוכר נמס אבל עדיין ברור. שמן קל גיליון אפייה מתכת. כאשר הסוכר רק הופך חום בהיר בקצה, להסיר מן החום בזהירות לערבב קצת צבע מזון להדביק אדום. באמצעות כפית, טפטוף צורות לבה על המגש מוכן. להשאיר להתקרר לחלוטין.
כאשר קר, בזהירות להרים את צורות הלבה ולמקם בחלק העליון של הר הגעש. לקבלת השפעה נוספת להשתמש נרות יום הולדת, זיקוקים עוגה, או מזרקות עוגה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "