קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת הר געש

עוגת הר געש
מתכון עוגת הר געש ניתן להכין בערך 2 שעות ו 15 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 719 קלוריות. אם יש לכם שוקולד, ריבת משמש מסננת, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 41% המנה הזאת די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת הר הגעש של פאולה, עוגת יום הולדת הר געש, ו הר געש הפתעה עם עוגת מוסלין לימון.

הוראות

1
מחממים התנור ל 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
גריז ו קו בסיס 18 ס " מ עוגה עגולה פח, 800900ml תנור הוכחה (Pyrex) קערה 1.2 ליטר תנור הוכחה.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
3
שים את החמאה, 300 גרם של סוכר, ביצים, קמח וחלב לתוך קערה גדולה להכות היטב עד אור שמנת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מורחים קצת פחות ממחצית התערובת בדיל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
5
קח קצת פחות ממחצית התערובת הנותרת ולשים לתוך קערה וצבע אדום עמוק עם צביעת מזון. שים 34 כפות קטנות של תערובת עוגה אדומה על התערובת בדיל העוגה. באמצעות ידית של כפית למשוך את התערובת האדומה דרך לתת אפקט משובש.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
שימוש במישורים הנותרים ועוגה אדומה לערבב במקום כפיות בצורה אקראית בשתי קערות מוכנות. שוב להשתמש בכפית כדי לתת אפקט משובש.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
אופים בתנור במשך כ -30 דקות לקערה הקטנה, כ -35 דקות עבור המדיום ו -5060 דקות עבור פח העוגה. התערובת מבושלת כאשר המשרד למגע וכאשר שיפוד מוכנס למרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
כאשר העוגות קר לקצץ את כל פסגות שנוצרו.
9
מניחים את העוגה העגולה על לוח עוגה גדול.
10
חותכים שלוש צורות v קטנות על קצה העוגה, כדי להפוך צורה אחידה עבור בסיס הר הגעש.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
11
מורחים זיגוג משמש קטן על כל העוגה ומניחים את העוגה הגדולה יותר, מעוגל בצד למעלה, על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
12
מברשת עם זיגוג משמש ומניחים את העוגה שנותרה, מעוגל בצד למעלה, על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
13
חותכים חלול קטן בחלק העליון של עוגה זו (כדי לייצג את הפה של הר הגעש) ולאחר מכן מברשת את העוגה עם זיגוג משמש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
14
מרדדים את מרציפן למעגל גדול כדי לכסות את העוגה. זה יכול להיות צורה די גסה. להרים אותו על העוגה ולכסות באופן אקראי בפינות והסדקים כדי ליצור צורת הר געש.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
15
ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בקערה על מחבת מים חמים. באמצעות מברשת מאפה, לצייר את הר הגעש עם שוקולד. לצרף חתיכות של שוקולד, פופקורן וכו ' עם שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
תוסיף את הדינוזאורים.
17
טפטוף כל שוקולד שנותר מעל הר הגעש באופן אקראי.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
18
כדי להפוך את הלבה לשים את הסוכר 50g הנותרים למחבת קטנה לא מקל.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
19
חום בעדינות מבלי לערבב עד שהסוכר נמס אבל עדיין ברור. שמן קל גיליון אפייה מתכת. כאשר הסוכר רק הופך חום בהיר בקצה, להסיר מן החום בזהירות לערבב קצת צבע מזון להדביק אדום. באמצעות כפית, טפטוף צורות לבה על המגש מוכן. להשאיר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
20
כאשר קר, בזהירות להרים את צורות הלבה ולמקם בחלק העליון של הר הגעש. לקבלת השפעה נוספת להשתמש נרות יום הולדת, זיקוקים עוגה, או מזרקות עוגה.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "