עוגת השוקולד הקלה ביותר
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . מתכונים דומים: עוגת השוקולד הקלה ביותר עד כה!, עוגת שכבות מוס שוקולד הקלה ביותר, ו העוגה הקלה ביותר אי פעם.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). שמן וקמח אחד 9 x 13 מחבת עוגה.
מניחים שעועית וניל נקייה אחת בצנצנת ליטר עם 1 - 1 1/2 כוסות סוכר לבן. לנער מדי פעם. לאחר כמה ימים, להשתמש בסוכר לחדש לפי הצורך.)
הוסף את קיצור ומערבבים היטב.
מערבבים את הקמח, את אבקת הקקאו, ואת מיץ התפוזים ומערבבים עד הומוגנית.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עוגה ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך כ 40 דקות.
הסר עוגה מהתנור ומיד להפיץ זיגוג קפה מעל.
כדי להפוך זיגוג: חמש דקות לפני העוגה נעשה, לערבב יחד סוכר ממתקים, אבקת נס קפה, וחלב. השתמש מיד כדי להפיץ על עוגה חמה.