קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת חצץ הפוכה אננס

עוגת חצץ הפוכה אננס
עוגת חצץ הפוכה של אננס היא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 8 מנות. לקינוח הזה יש 559 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם אבקת אפייה, דובדבני מרשינו, מלח שולחן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 28%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: עוגת חצץ הפוכה אננס, עוגת חצץ הפוכה אננס, ו עוגת אננס הפוכה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים מחצית מהחמאה המומסת לתחתית תבנית עוגה בגודל 9 אינץ ' ומפזרים את הסוכר החום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
3
מסננים את טבעות האננס ושומרים 1/2 כוס מהמיץ.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
4
הניחו את טבעות האננס מעל בתבנית קונצנטרית, חופפות מעט.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
5
מניחים את הדובדבנים במרכז כל אחת מטבעות האננס.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
6
מקציפים יחד את יתרת החמאה המומסת, מיץ האננס השמור, הביצים והסוכר בקערה בינונית עד לקבלת תערובת חלקה. בקערה גדולה אחרת מקציפים לאיחוד הקמח, קמח התירס, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את הרטוב ליבש ומערבבים יחד עד לאיחוד.
8
יוצקים את הבלילה על טבעות האננס ואופים על מגש גיליון עד שקיסם המוחדר במרכז העוגה יוצא נקי, 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מגניב את העוגה במחבת שלה במשך 25 דקות. הפעל סכין לאורך הקצוות כדי להשתחרר.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מניחים צלחת מעל הדף בזהירות להעיף את העוגה מתוך המחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ו. סולרה קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.