עוגת לימון מיושנת דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 178 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. אם יש לכם מים, קורנפלור, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. . עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת אפרסק מיושנת, חטיפי לימון מיושנים, ו עוגת מרנג לימון מיושנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
כדי להפוך את מילוי לימון: בדוד כפול, לשלב עמילן תירס, סוכר, ומלח. מערבבים במים, ערבוב היטב. לבשל עד תערובת מעובה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
לימון
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
3
הסר מהחום.
4
מניחים חלמונים בקערה בינונית ומכים היטב. לאט לאט לשפוך 1/2 כוס תערובת קורנפלור לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
יוצקים תערובת חלמון ביצה בחזרה לתוך תערובת קורנפלור בדוד כפול, ממשיך לטאטא כל הזמן. חזור דוד כפול כדי לחמם ולבשל תערובת 2 דקות יותר, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
מקציף
6
הסר מהחום.
7
מערבבים חמאה או מרגרינה, מיץ לימון וקליפה לימון לתערובת מעובה. אפשר תערובת להתקרר, ואז לשפוך לתוך קליפת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
קליפת לימון
חמאה
קרום עוגה
8
כדי להפוך מרנג: בקערת ערבוב מתכת או זכוכית גדולה, להכות חלבונים ביצה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
9
מוסיפים 6 כפות סוכר קצת בכל פעם, ממשיכים להכות עד כל הסוכר משולב והלבנים נוקשים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
10
מורחים מרנג לתוך קליפת עוגה, מוודא לכסות לחלוטין מילוי לימון.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
מורחים
לימון
11
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, רק עד מרנג הוא חום זהוב. תירגע לפני ההגשה.