עוגת מוקה עם חצי-פרדו מאלט
עוגת מוקה עם חצי פרדו מלט יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 769 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, אבקת חלב malted, גרגרי קפה נמס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מוקה סמיפרדו עם קצף חלב חם, מוקה יצוק-Marsala Semifreddo, ו קפה מוקאן קרח מאלט.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. שמן מחבת אפייה 15 על 10 על 1 אינץ 'ואורך שורה תחתונה עם פיסת נייר שעווה גדולה, המאפשר overhang 2 אינץ' על כל קצה.
מערבבים יחד אבקת אספרסו ומים חמים בסיר כבד עד הקפה מומס.
מוסיפים שוקולד ומתיכים על אש נמוכה, ערבוב, עד חלקה.
הסר מחום וקריר לטמפרטורת החדר.
הכה יחד חלמונים, 1/3 כוס סוכר, ו 1/8 כפית מלח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי כף יד במהירות גבוהה בינוני עד עבה וחיוור, 5 עד 7 דקות. מוכה בשוקולד מותך.
לנצח את הלבנים עם הנותרים 1/8 כפית מלח בקערה גדולה אחרת עם מקצף ניקה עד שהם פשוט להחזיק פסגות רכות. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס סוכר ולהכות עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות. מערבבים שליש מהלבנים לתוך תערובת שוקולד כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת אפייה ואופים באמצע התנור עד נפוח העליון יבש למגע וקפיצים בחזרה כאשר נלחץ בעדינות, 12 עד 14 דקות. מכסים את העוגה עם 2 שכבות של מגבות נייר רטובות ולתת לעמוד במחבת על מתלה 3 דקות, ולאחר מכן להסיר מגבות להתקרר לחלוטין. שחרר קצוות עם סכין חדה.
מנפים אבקת קקאו באופן שווה על גבי העוגה וחופפים 2 שכבות של נייר שעווה לאורך על העוגה. הפוך תבנית אפייה על עוגה, ולאחר מכן הפוך את העוגה על זה, בעדינות לקלף את נייר שעווה עכשיו על גבי.
מחבת כיכר שמן קלות קו עם 2 (24 אינץ ' ארוך) יריעות מחורצות של גלישת פלסטיק, ומאפשר עודף לתלות על כל הצדדים. שימוש מחוץ למחבת כיכר כמו סטנסיל, לחתוך מלבן מעוגה לתחתית שורה של מחבת.
חותכים מלבן אחר עבור החלק העליון של העוגה.
חותכים 2 חתיכות של עוגה כדי קו צדדים ארוכים של מחבת, ואז 2 יותר עבור צדדים קצרים. התאם את כל חתיכות העוגה (למעט החלק העליון) למחבת, צדדים קקאו נגד מחבת, הקשה בעדינות כדי לעזור לדבוק. לעטוף חתיכת העוגה העליונה בניילון נצמד ועוגת כיסוי במחבת עם פלסטיק לעטוף מעל, ואז להקפיא עוגה בעת ביצוע semifreddo.
היכו יחד ביצים וסוכר חום בקערת מתכת המוגדרת על סיר של מים רותחים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהתערובת רושמת 71° על מדחום הנקרא מיידית, 6 עד 8 דקות.
הסר קערה מתערובת חום וצינה עד מגניב, על 10 דקות.
מערבבים יחד קרם, וניל, ואבקת חלב מלט בקערה נפרדת במהירות נמוכה עם מיקסר חשמלי עד שהאבקה מומסת, ואז מגבירים את המהירות לגבוה בינוני ומכים עד שהיא מחזיקה פסגות רכות. מערבבים שליש שמנת לתערובת ביצים כדי להבהיר, ואז לקפל בשמנת הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
חצי כפית למחבת מרופדת בעוגה, מתפשטת באופן שווה, מחליקה למעלה, ומכסה עם חתיכת העוגה העליונה. להקפיא, מכוסה פלסטיק לעטוף, עד המשרד, לפחות 8 שעות.
לפני ההגשה, בואו עוגה לעמוד בטמפרטורת החדר 5 דקות. לפתוח פלסטיק ולהפוך עוגה על מגש ארוך, באמצעות לעטוף פלסטיק כדי לעזור למשוך את העוגה מהמחבת. לנפות קקאו באופן שווה מעל לקישוט, ולאחר מכן העליון עם תלתלים שוקולד לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.