קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מוקה עם חצי-פרדו מאלט

עוגת מוקה עם חצי-פרדו מאלט
עוגת מוקה עם חצי פרדו מלט יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 769 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, אבקת חלב malted, גרגרי קפה נמס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מוקה סמיפרדו עם קצף חלב חם, מוקה יצוק-Marsala Semifreddo, ו קפה מוקאן קרח מאלט.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f. שמן מחבת אפייה 15 על 10 על 1 אינץ 'ואורך שורה תחתונה עם פיסת נייר שעווה גדולה, המאפשר overhang 2 אינץ' על כל קצה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים יחד אבקת אספרסו ומים חמים בסיר כבד עד הקפה מומס.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים שוקולד ומתיכים על אש נמוכה, ערבוב, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
4
הסר מחום וקריר לטמפרטורת החדר.
5
הכה יחד חלמונים, 1/3 כוס סוכר, ו 1/8 כפית מלח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי כף יד במהירות גבוהה בינוני עד עבה וחיוור, 5 עד 7 דקות. מוכה בשוקולד מותך.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
לנצח את הלבנים עם הנותרים 1/8 כפית מלח בקערה גדולה אחרת עם מקצף ניקה עד שהם פשוט להחזיק פסגות רכות. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס סוכר ולהכות עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות. מערבבים שליש מהלבנים לתוך תערובת שוקולד כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת אפייה ואופים באמצע התנור עד נפוח העליון יבש למגע וקפיצים בחזרה כאשר נלחץ בעדינות, 12 עד 14 דקות. מכסים את העוגה עם 2 שכבות של מגבות נייר רטובות ולתת לעמוד במחבת על מתלה 3 דקות, ולאחר מכן להסיר מגבות להתקרר לחלוטין. שחרר קצוות עם סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מנפים אבקת קקאו באופן שווה על גבי העוגה וחופפים 2 שכבות של נייר שעווה לאורך על העוגה. הפוך תבנית אפייה על עוגה, ולאחר מכן הפוך את העוגה על זה, בעדינות לקלף את נייר שעווה עכשיו על גבי.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
9
מחבת כיכר שמן קלות קו עם 2 (24 אינץ ' ארוך) יריעות מחורצות של גלישת פלסטיק, ומאפשר עודף לתלות על כל הצדדים. שימוש מחוץ למחבת כיכר כמו סטנסיל, לחתוך מלבן מעוגה לתחתית שורה של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
10
חותכים מלבן אחר עבור החלק העליון של העוגה.
11
חותכים 2 חתיכות של עוגה כדי קו צדדים ארוכים של מחבת, ואז 2 יותר עבור צדדים קצרים. התאם את כל חתיכות העוגה (למעט החלק העליון) למחבת, צדדים קקאו נגד מחבת, הקשה בעדינות כדי לעזור לדבוק. לעטוף חתיכת העוגה העליונה בניילון נצמד ועוגת כיסוי במחבת עם פלסטיק לעטוף מעל, ואז להקפיא עוגה בעת ביצוע semifreddo.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
היכו יחד ביצים וסוכר חום בקערת מתכת המוגדרת על סיר של מים רותחים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהתערובת רושמת 71° על מדחום הנקרא מיידית, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הסר קערה מתערובת חום וצינה עד מגניב, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים יחד קרם, וניל, ואבקת חלב מלט בקערה נפרדת במהירות נמוכה עם מיקסר חשמלי עד שהאבקה מומסת, ואז מגבירים את המהירות לגבוה בינוני ומכים עד שהיא מחזיקה פסגות רכות. מערבבים שליש שמנת לתערובת ביצים כדי להבהיר, ואז לקפל בשמנת הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקיםקצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
חצי כפית למחבת מרופדת בעוגה, מתפשטת באופן שווה, מחליקה למעלה, ומכסה עם חתיכת העוגה העליונה. להקפיא, מכוסה פלסטיק לעטוף, עד המשרד, לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
לפני ההגשה, בואו עוגה לעמוד בטמפרטורת החדר 5 דקות. לפתוח פלסטיק ולהפוך עוגה על מגש ארוך, באמצעות לעטוף פלסטיק כדי לעזור למשוך את העוגה מהמחבת. לנפות קקאו באופן שווה מעל לקישוט, ולאחר מכן העליון עם תלתלים שוקולד לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
נייר אורזנייר אורז
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מגישים באופן מיידי.