קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מחבת ג'ינג'ר-אגס

עוגת מחבת ג'ינג'ר-אגס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מחבת ג'ינג'ר אגס. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 501 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. אם יש לך יוגורט חלב מלא, סוכר חום בעדינות, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 97 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוגת אגס מחבת, אגס קינמון-סוכר מחבת עוגה, ו עוגת מחבת אגוז אגס ואגסים הפוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 163°, עם מתלה בשליש התחתון. שמן מחבת ברזל יצוק 10 או 11 אינץ'. 
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
כדי להפוך את העוגה, מערבבים יחד את הקמח, זנגביל טחון, מלח, קינמון, allspice, וציפורן (אם משתמשים) בקערה. תניח בצד. 
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס חרדל מיובש1/4 כוס חרדל מיובש
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לטאטא יחד את השמן, סוכר חום, מולסה, יוגורט, זנגביל, וביצה בקערה גדולה עד מעורבב היטב וחלק. באמצעות כף עץ או מרית, מערבבים במחצית תערובת הקמח. מערבבים את הסודה לשתייה לתוך הקפה החם עד מומס, ולאחר מכן מוסיפים את הבלילה ומערבבים עד בשילוב. מערבבים בקמח הנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כָּתֵףכָּתֵף
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להעביר את הבלילה למחבת מוכנה להתפשט באופן שווה.  
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
חותכים את האגסים לאורכם לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מסדרים את הפרוסות הארוכות יותר על הבלילה במעגל בקצה המחבת, חופפים אותם מעט ועם הקצוות הצרים מצביעים לכיוון המרכז. מסדרים את הפרוסות הקצרות ביותר במעגל שני במרכז כדי לכסות את הבלילה לחלוטין. נקדו את פרוסות האגס עם החמאה לאורך המעגל החיצוני בלבד.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מערבבים יחד את הסוכר החום והמלח ומפזרים באופן שווה על החלק העליון. 
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
(או או רגיל)(או או רגיל)
7
אופים עד קפיצים העליונים בחזרה כאשר אתה לוחץ אותו בקלילות במרכז וקיסם מוכנס בבדיקות המרכז נקי, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
מעבירים את המחבת לתנור כדי להתקרר לפחות 20 דקות. 
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, לחתוך טריזים ומעליהם עם קצפת. מקררים שאריות עוגה, מכוסה היטב, עד 4 ימים, או להקפיא, עטוף היטב, עד 2 חודשים. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)