קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

עוגת מרנג כתומה

עוגת מרנג כתומה
פאי מרנג כתום יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם חמאה, סוכר, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת, עוגת שיפון כתומה עם מילוי כתום ומרנג, ו עוגת מרנג כתומה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-425 ° F. כאשר התנור מוכן, מרפדים את קליפת העוגה המצוננת בנייר כסף או נייר קלף וממלאים במשקולות (אני משתמש מחדש בשעועית מיובשת בשביל זה), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
הסר את המשקולות ואת אניה, להפוך את העוגה, ואופים עד הקרום התחתון הוא חום זהוב בהיר, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
הסר את קליפת העוגה מהתנור ולאפשר לו להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
בסיר בינוני, לשלב את מיץ תפוזים גרידה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
להקציף יחד את קורנפלור וכל אבל 1 אונקיה של הסוכר, ולאחר מכן להוסיף את המיץ. בקערה נפרדת, להקציף חלמונים ואת 1 אונקיה הנותרים של סוכר עד שהם חיוורים וקלים, כדקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים את תערובת מיץ תפוזים על אש נמוכה להקציף כל הזמן. זה יתחיל להתעבות לעקביות דביקה. כבה את החום, ומתן את תערובת הביצים בתערובת הכתומה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
שלב את השניים בסיר ולהקציף כל הזמן על אש נמוכה. ברגע שהתערובת מתחילה לבעבע, יש להקציף אותו לשתי דקות נוספות. כבה את החימום והוסף את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
להקציף עד ומוצקי חמאה להיעלם.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
יוצקים את התערובת לתוך מעטפת העוגה מקורר ולחץ על לעטוף פלסטיק על פני השטח (להימנע מכסה את הקרום עם לעטוף). אפשר לעוגה להתקרר על הדלפק במשך 15 דקות, ולאחר מכן להעביר אותו למקרר להתקרר ולהקים לחלוטין, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
ממש לפני ההגשה: מלאו סיר בינוני רבע מלא במים. הגדר את הסיר מעל חום בינוני, ולהביא מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מערבבים חלבונים ביצה, קרם של טרטר, סוכר, ומלח בקערה חסינת חום של מיקסר חשמלי, ומניחים מעל סיר.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
לטאטא כל הזמן עד הסוכר הוא מומס הלבנים חמים למגע, 3 עד 3 1/2 דקות. מבחן על ידי שפשוף בין האצבעות שלך, אתה צריך להרגיש לא חצץ.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
העברת קערה למיקסר חשמלי מצויד מצורף whipk, ואת השוט, החל במהירות נמוכה, בהדרגה להגדיל גבוה עד טופס פסגות נוקשה, מבריק, על 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
להוסיף וניל, ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
15
הסר את הפלסטיק מהחלק העליון של העוגה הצוננת העליון עם מרנג (אתה יכול לבחור צינור מרנג באמצעות קצה כוכב עבור מראה אחר).
16
מניחים את העוגה תחת המטגן ולצפות בו בזהירות, העליון צריך חום אבל לא לשרוף, וזה משתנה במהירות. צ ' יל במשך 10 דקות, ולאחר מכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם