עוגת סופלה שוקולד עם רוטב קרמל כתום
צריך ללא גלוטן קינוח ידידותי fodmap? עוגת סופלה שוקולד עם רוטב קרמל כתום יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 418 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך תפוזים ולנסיה, חמאה, סוכר מגורען superfine, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו סופלה ג'ינג'ר קרמל עם רוטב שוקולד לבן Wolfberry, סופלה ליקר שוקולד תפוזים עם רוטב שוקולד, ו סופלה של בצק עלים עם קרם מאפה ריחני כתום, אגוזי פקאן מסוכרים ורוטב חמאת קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
שים מחבת קלייה קטנה מלאה באמצע הדרך עם מים חמים בשליש התחתון של התנור (כדי לספק לחות במהלך האפייה), ולאחר מכן מחממים תנור ל 163°. חמאה מחבת קפיץ 10 אינץ ' ותחתית שורה עם סיבוב של קלף או נייר שעווה. נייר חמאה.
להמס חמאה ושוקולד יחד בסיר כבד על אש נמוכה, ערבוב, ולאחר מכן להסיר מן החום. הכה יחד חלמונים, 1/3 כוס סוכר, ו 1/2 כפית מלח בקערה גדולה עם מערבל חשמלי עד עבה וחיוור, וסרטים טופס כאשר מקצף הוא הרים, על 6 דקות. לנצח לבנים במהירות בינונית עם מקצף ניקה בקערה גדולה אחרת עד שהם פשוט מחזיקים פסגות רכות. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס סוכר, להכות עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות. מערבבים תערובת שוקולד חמה לתוך תערובת חלמון עד בשילוב היטב. מערבבים רבע מהחלבונים לתוך תערובת שוקולד כדי להבהיר, ואז לקפל את החלבונים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
יוצקים הבלילה לתוך מחבת springform ואופים באמצע התנור (לא למקם מחבת springform במחבת של מים חמים) עד בודק מוכנס במרכז יוצא עם פירורים דבקות, על 1 שעה (קרום יהיה טופס וסדק על גבי עוגה כפי שהוא אופה).
להעביר מתלה מגניב 10 דקות (העוגה תהיה "deflate" כפי שהוא מתקרר). הפעל סכין דק בזהירות סביב קצה העוגה, ולאחר מכן להסיר את הצד של פאן. עוגה מגניבה בתחתית של מחבת 30 דקות, ואז להתהפך על מתלה או צלחת אחרת.
הסר את תחתית המחבת, ולאחר מכן לקלף בזהירות קלף. הפוך עוגה על צלחת הגשה.
הסר גרידה מ 2 תפוזים לקצץ כל ורוד לבן מ zest.
חותכים גרידה למספיק רצועות דקות מאוד למדוד 1/4 כוס. לסחוט מיץ מ 3 תפוזים לסנן דרך מסננת בסדר. למדוד מיץ 1 כוס.
לבשל נשאר 1/2 כוס סוכר בסיר כבד יבש על חום מתון, ללא הפרעה, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם מזלג, עד הסוכר נמס לתוך קרמל זהב עמוק.
מוסיפים גרידה ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 15 שניות. הטיה מחבת בזהירות לשפוך מיץ (קרמל יהיה להקשיח קיטור במרץ). מבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד הקרמל הוא מומס, ואז רוטב מגניב.
מגישים עוגה עם רוטב כתום.
* אנו ממליצים לעשות את העוגה הזאת 1 יום קדימה כדי לאפשר טעמים להתפתח. שמור מקורר, מכוסה בניילון נצמד. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.