עוגת ספוג חלמון ביצה
עוגת ספוג חלמון ביצה היא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 10 מנות. יש קינוח זה 259 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, ביצה, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. מתכונים דומים: עוגת ספוג חלמון ביצה, עוגת שוקולד ללא חלמון, ו עוגת ספוג.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
לנפות יחד פעמיים: קמח, אבקת אפייה, ומלח.
בקערת ערבוב גדולה לנצח חלמונים ביצה וביצים שלמות עם מיקסר חשמלי עד עבה ולימון צבעוני (כ 5 דקות). בהדרגה להוסיף סוכר, מכות לאחר כל תוספת. זה צריך לקחת בערך 10 דקות.
מקפלים קליפת תפוזים, מיץ תפוזים, ותמצית לימון. לנפות מרכיבים יבשים לתערובת ביצה וסוכר לקפל פנימה אל תערבבי או תרביצי.
הוסף מים רותחים לקפל במהירות, רק עד הנוזל מעורבב.
יוצקים הבלילה לתוך אחד ungreased 10 מחבת צינור אינץ.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 60 עד 65 דקות. הפוך את העוגה במחבת על מתלה תיל ולתת עוגה לתלות במשך 1 שעה או עד מגניב. שחרר צדדים עוגה מחבת עם מרית ולנער מחבת. אבקת העליון בקלילות עם סוכר קונדיטור או כפור עם ציפוי חמאה כתומה.