קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת ספייס שיפון

עוגת ספייס שיפון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ספייס שיפון עוגה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך ציפורן טחון, אבקת סוכר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת חמש ספייס שוקולד שיפון סינית, עוגת שיפון שוקו חם {אופה פרוסת העוגה}, ו עוגת שיפון.

הוראות

1
העבר מדף תנור למיקום הנמוך ביותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
תנור חום כדי 163°. בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
תנורתנור
3
בקערה גדולה נוספת, מערבבים קמח, סוכר מגורען, אבקת אפייה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, allspice וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
אבקת אפייהאבקת אפייה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים מים, שמן וחלמונים ביצה; להכות עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד חלקה. בהדרגה לשפוך תערובת חלמון ביצה על חלבוני ביצה מוכים, מתקפל עם מרית גומי רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
חלמון ביצהחלמון ביצה
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מריתמרית
5
יוצקים לתוך ungreased 10 אינץ אנג ' ל מזון (צינור) עוגה פאן.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
6
אופים 55 דקות. הגדל את טמפרטורת התנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
אופים כ 10 דקות יותר או עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע קלות. מיד להפוך את המחבת במהופך על משפך או בקבוק עמיד בחום.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
משפךמשפך
מחבתמחבת
8
בואו לתלות על 2 שעות או עד העוגה הוא מגניב לחלוטין. הפעל סכין או מרית מתכת ארוכה סביב הצד של המחבת כדי לשחרר את העוגה; להסיר מחבת.
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
סכיןסכין
מחבתמחבת
9
בקערה בינונית, מערבבים אבקת סוכר, חמאה ווניל. מערבבים במים, 1 כף בכל פעם, עד חלקה ועקביות של סירופ עבה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ונילוניל
חמאהחמאה
סירופסירופ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מורחים זיגוג על גבי עוגה, המאפשר כמה לטפטף למטה בצד.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג