עוגת ספייס שיפון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ספייס שיפון עוגה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך ציפורן טחון, אבקת סוכר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת חמש ספייס שוקולד שיפון סינית, עוגת שיפון שוקו חם {אופה פרוסת העוגה}, ו עוגת שיפון.
הוראות
העבר מדף תנור למיקום הנמוך ביותר.
תנור חום כדי 163°. בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
בקערה גדולה נוספת, מערבבים קמח, סוכר מגורען, אבקת אפייה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, allspice וציפורן.
מוסיפים מים, שמן וחלמונים ביצה; להכות עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד חלקה. בהדרגה לשפוך תערובת חלמון ביצה על חלבוני ביצה מוכים, מתקפל עם מרית גומי רק עד מעורבב.
יוצקים לתוך ungreased 10 אינץ אנג ' ל מזון (צינור) עוגה פאן.
אופים 55 דקות. הגדל את טמפרטורת התנור ל-350F.
אופים כ 10 דקות יותר או עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע קלות. מיד להפוך את המחבת במהופך על משפך או בקבוק עמיד בחום.
בואו לתלות על 2 שעות או עד העוגה הוא מגניב לחלוטין. הפעל סכין או מרית מתכת ארוכה סביב הצד של המחבת כדי לשחרר את העוגה; להסיר מחבת.
בקערה בינונית, מערבבים אבקת סוכר, חמאה ווניל. מערבבים במים, 1 כף בכל פעם, עד חלקה ועקביות של סירופ עבה.
מורחים זיגוג על גבי עוגה, המאפשר כמה לטפטף למטה בצד.