קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פאונד אבוקדו

עוגת פאונד אבוקדו
אם יש לכם קמח תירס, קמח, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת פאונד אבוקדו, עוגת פאונד אבוקדו, ו עוגת פאונד אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז והשלישי העליון של התנור מחממים ל 350 מעלות F. גריז וקמח שני מחבתות כיכר 9x5 אינץ ' ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, קמח תירס, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתיה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח תירסקמח תירס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
בקערה של מערבל לעמוד חשמלי מצויד מצורף משוט, לנצח חמאה וסוכר במהירות בינונית עד אור ורך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
4
הוסף אבוקדו ומכה עוד 2 דקות. עצור מערבל לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדואבוקדו
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
5
הוסף ביצים, אחד בכל פעם, להכות על מהירות בינונית במשך 1 דקה לאחר כל תוספת. עצור את המיקסר לגרד למטה כדי לוודא שהכל מעורבב היטב. מקציפים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
6
עם המיקסר על מהירות נמוכה, מוסיפים חצי מתערובת הקמח. לנצח עד שרק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
7
מוסיפים את חלב החמאה ואת תערובת הקמח הנותרת. לנצח עד שרק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
8
הסר קערה מהמערבל לעמוד, ולסיים לשלב את הבלילה עם מרית.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
מריתמרית
קערהקערה
9
מחלקים את הבלילה בין המחבתות ואופים על מתלים לסירוגין במשך 30 דקות. לאחר 30 דקות, לסובב מתלים ואופים עוד 15 עד 25 דקות, או עד שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
שיפודיםשיפודים
10
בואו מגניב מחבתות במשך 20 דקות לפני היפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
11
העוגה תימשך, עטופה היטב, בטמפרטורת החדר עד 4 ימים.
12
משמחה