עוגת פאונד אבוקדו
אם יש לכם קמח תירס, קמח, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת פאונד אבוקדו, עוגת פאונד אבוקדו, ו עוגת פאונד אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה במרכז והשלישי העליון של התנור מחממים ל 350 מעלות F. גריז וקמח שני מחבתות כיכר 9x5 אינץ ' ומניחים בצד.
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, קמח תירס, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתיה. תניח בצד.
בקערה של מערבל לעמוד חשמלי מצויד מצורף משוט, לנצח חמאה וסוכר במהירות בינונית עד אור ורך, 3 עד 5 דקות.
הוסף אבוקדו ומכה עוד 2 דקות. עצור מערבל לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
הוסף ביצים, אחד בכל פעם, להכות על מהירות בינונית במשך 1 דקה לאחר כל תוספת. עצור את המיקסר לגרד למטה כדי לוודא שהכל מעורבב היטב. מקציפים בוניל.
עם המיקסר על מהירות נמוכה, מוסיפים חצי מתערובת הקמח. לנצח עד שרק incorporated.
מוסיפים את חלב החמאה ואת תערובת הקמח הנותרת. לנצח עד שרק incorporated.
הסר קערה מהמערבל לעמוד, ולסיים לשלב את הבלילה עם מרית.
מחלקים את הבלילה בין המחבתות ואופים על מתלים לסירוגין במשך 30 דקות. לאחר 30 דקות, לסובב מתלים ואופים עוד 15 עד 25 דקות, או עד שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו מגניב מחבתות במשך 20 דקות לפני היפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
העוגה תימשך, עטופה היטב, בטמפרטורת החדר עד 4 ימים.