עוגת פודינג לימון היא קינוח שמגיש 2. תמורת 52 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 295 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . אם יש לכם סוכר, קמח, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם גליל עוגת לימון עם מילוי לימון קורד , פודינג לימון טעים ופאי פודינג לימון .
הוראות
1
בקערה טורפים חלמון.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות תיבול בשר
2
מוסיפים סוכר, חלב, קמח, מיץ לימון, קליפה ומלח; מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מקציפים חלבון ביצה עד שנוצרים פסגות נוקשות; מקפלים בעדינות לתערובת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 (14 אונקיות) פחית פלחי תפוז מנדרינה עם סירופ
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קטעי תפוז מנדרינה עם סירופ
2 כוסות חצי-חצי או 1 1/2 כוסות חלב
3 כפות ליקר בטעם תפוז (מומלץ: Triple Sec)
3
יוצקים לשני 6 אונקיות לא משומנים. כוסות רפרפת (כוסות יהיו מלאות מאוד).