עוגת צימוקים מבושלת של סבתא
עוגת הצימוקים המבושלת של סבתא היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. לקינוח הזה יש 442 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 10 אוהדים. גשו לסופר וקנו מים, תמצית ונילן, צימוקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך יוצא מן הכלל של 27%. נסו עוגת צימוקים מבושלת, עוגת האגסים של סבתי, ו עוגת השוקולד של סבתא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות (165 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית בגודל 9 על 5 אינץ'. הניחו בצד.
בסיר 3 ליטר, להרתיח צימוקים לאט מים עד שיש 1 כוס מים שמאל הצימוקים שמנמנים. אפשר לתערובת להתקרר.
מערבבים פנימה סוכר וביצה.
מערבבים תבלינים עם מים רותחים ומוסיפים לתערובת צימוקים.
מוסיפים קמח, סודה, וניל ואחרון, קיצור נמס. מערבבים היטב.
אופים 40 עד 50 דקות. כאשר מגניב לעשות זיגוג על ידי ערבוב אבקת סוכר, קינמון הקרקע, חלב.
מורחים על גבי עוגה מקוררת.