עוגת קפה קילו עוגה
אם יש לכם ביצים, אגוזי פקאן, פקאן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת ליטרת קפה מיושנת, עוגת קילו שמן זית עם קרם קפה, ו Mascarpone שוקולד עוגה פאונד עם ציפוי מרנג קפה.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או מזלג עד תערובת דומה אפונה קטנה. מערבבים ב 3/4 פקאן כוס.
הכן בלילת עוגה פאונד: מחממים תנור ל 35
אופים 1 כוס פקאן בשכבה אחת במחבת רדודה 5 עד 7 דקות או עד קלוי קלוי וריחני, תוך ערבוב באמצע. מגניב 20 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר מגורען, פועם עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מערבבים יחד קמח וסודה לשתייה; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם שמנת חמוצה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל.
יוצקים חצי הבלילה למחבת שפופרת משומנת ומשוריינת 10 אינץ ' (12 כוס). מערבבים יחד פקאנים קלויים, סוכר חום, וקינמון; מפזרים מעל הבלילה. כפית נותרת הבלילה מעל תערובת פקאן; מפזרים עם Streusel פקאן.
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 20 דקות עד 1 שעה ו 30 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה חוט 10 עד 15 דקות; להסיר מחבת כדי מתלה חוט, מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה).