עוגת קרם חמאת שוקולד מדורגת דורשת בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 1849 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 124 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סודה לשתייה, תמצית ונילן, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 53%. הציון הזה מוצק. נסו עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת אוכל השטן עם ציפוי קרם חמאה שוקולד עשיר, עוגת יום הולדת קלה לילדים: עוגת שוקולד עם ציפוי קרם חמאה שוקולד, ו עוגת מהמורות (עוגת שוקולד עם קרם חמאה וניל ופאדג'שוקולד) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוף
2
חמאה אחת 4 על 3 אינץ 'עוגה פאן, אחד 6 על 3 אינץ' עוגה פאן אחד 8 על 3 אינץ ' עוגה פאן. מרפדים את התחתית בנייר אפייה, וחמאה וקמח את המחבתות.
מחלקים את הבלילה בין שלוש המחבתות ומחליקים את החלקים בעזרת מרית.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
אופים על המדף האמצעי של התנור באופן הבא: לתבנית 4 אינץ '45 עד 50 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי; לתבנית 6 אינץ' 70 עד 75 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי; ולמחבת 8 אינץ ' 85 עד 90 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי . מצננים את העוגות במחבתות במשך 10 דקות כל אחת על מתלה קירור, מוציאים בזהירות מהתבניות ומאפשרים לסיים את הקירור.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטה
ירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מניחים את העוגה בגודל 8 אינץ ' על צלחת הגשה, עם הצד השטוח כלפי מעלה. כפור את החלק העליון ואת הצדדים של אותה שכבה בקרם חמאה.
11
מניחים את העוגה בגודל 6 אינץ 'במרכז החלק העליון של העוגה בגודל 8 אינץ', הצד השטוח כלפי מעלה, וכפור את החלק העליון והדפנות.
12
מניחים את העוגה בגודל 4 אינץ 'במרכז החלק העליון של העוגה בגודל 6 אינץ', הצד השטוח כלפי מטה. כפור את החלק העליון ואת הצדדים של אותה שכבה בקרם חמאה.
13
מורחים את כל קרם החמאה שנותר על העוגה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
14
קוצצים את השוקולדים ומניחים אותם בקערה חסינת חום מעל מחבת מים רותחים. מערבבים עד להמסה ומניחים בצד עד להתקררות לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
מערבבים את החלבונים, הסוכר, קרם האבנית והמלח בקערת מערבל חשמלי המצויד בתוסף מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
16
מניחים את קערת החלבונים מעל תבנית המים המבעבעים ומחממים את החלבונים עד שהם חמים למגע, כ -5 דקות. מחזירים את הקערה למיקסר החשמלי ומקציפים במהירות גבוהה למשך 5 דקות, או עד שהמרנג קריר ומחזיק בשיא נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
מוסיפים את החמאה, 1 כף בכל פעם, תוך הקצפה במהירות בינונית. מגרדים את הקערה, מוסיפים את השוקולד המומס, הווניל, האספרסו והרום, אם משתמשים, ומערבבים למשך דקה 1 או עד שהשוקולד מעורבב לחלוטין. אם קרם החמאה נראה רך מאוד, הניחו לו להתקרר והכו אותו שוב.