אספרגוס, סלק וסלט גבינת עיזים
אספרגוס, סלק & סלט גבינת עיזים עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 80 מנות. עם 12 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת עיזים, מלח ופלפל, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 17 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו סלט סלק עם גבינת עיזים, סלק וסלט גבינת עיזים, ו סלק וסלט גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לשטוף את הסלק ביסודיות להתייבש עם מגבות נייר.
מניחים את הסלק במחבת צלייה, לזרוק עם 2 Tbs. שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום ואופים עד הסלק במכרז כאשר פירסינג, על 1 שעה.
להעביר את המחבת למתלה תיל ולתת הסלק להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז להחליק את העורות. באמצעות מנדולינה או סכין קילוף, לחתוך את הסלק לפרוסות דקות. הגדר aside.In קערה קטנה, לשלב את שאלוט, מיץ תפוזים ומיץ לימון.
טפטוף בשמן 1/4 כוס, לטאטא כל הזמן עד מעורבב. מתבלים במלח ופלפל.מחלקים את פרוסות הסלק בין 8 צלחות סלט, חופפים אותם כדי ליצור טבעת.
טפטוף עם ויניגרט קטן.באמצעות מקלף ירקות, לקלף את האספרגוס לרצועות ארוכות ומניחים בקערה.
מוסיפים את הפטרוזיליה, צ ' רביל והויניגרט שנותר וזורקים למעיל.תלולית תערובת אספרגוס על גבי הסלק, מחלק אותו באופן שווה.
מפזרים את הגבינה סביב האספרגוס וסלק ומקשטים עם עירית.