קושימומחה
מוכן ב1 ש, 17 דק.
מנות80
ציון בריאות1
מגזין

אספרגוס, סלק וסלט גבינת עיזים

אספרגוס, סלק וסלט גבינת עיזים
אספרגוס, סלק & סלט גבינת עיזים עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 80 מנות. עם 12 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת עיזים, מלח ופלפל, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 17 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו סלט סלק עם גבינת עיזים, סלק וסלט גבינת עיזים, ו סלק וסלט גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. לשטוף את הסלק ביסודיות להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את הסלק במחבת צלייה, לזרוק עם 2 Tbs. שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום ואופים עד הסלק במכרז כאשר פירסינג, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
להעביר את המחבת למתלה תיל ולתת הסלק להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז להחליק את העורות. באמצעות מנדולינה או סכין קילוף, לחתוך את הסלק לפרוסות דקות. הגדר aside.In קערה קטנה, לשלב את שאלוט, מיץ תפוזים ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
בואו לעמוד במשך 5 דקות.
5
טפטוף בשמן 1/4 כוס, לטאטא כל הזמן עד מעורבב. מתבלים במלח ופלפל.מחלקים את פרוסות הסלק בין 8 צלחות סלט, חופפים אותם כדי ליצור טבעת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
טפטוף עם ויניגרט קטן.באמצעות מקלף ירקות, לקלף את האספרגוס לרצועות ארוכות ומניחים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים את הפטרוזיליה, צ ' רביל והויניגרט שנותר וזורקים למעיל.תלולית תערובת אספרגוס על גבי הסלק, מחלק אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
ChervilChervil
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
8
מפזרים את הגבינה סביב האספרגוס וסלק ומקשטים עם עירית.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
9
מגישים באופן מיידי.
10
מגיש 8.