סלק קלוי וכריכי גבינת עיזים
סלק קלוי וגבינת עז כריכים הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 291 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ בלסמי, סלק, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: סלק קלוי, גבינת עיזים וכריכי אבוקדו, חביתת סלק קלויה עם סלק ירוק, שאלוט וגבינת עיזים, ו גבינת עיזים חמה, סלק וסנדוויצ'ים ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. פרוסות סלק לפרוסות אפילו 1/4". מסדרים פרוסות בשכבה אחת על קלף או רדיד מצופה בתבנית אפייה.
מברשת סלק עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. פרוסות סלק צלוי במשך 35-45 דקות, או עד מזלג מכרז.בינתיים, מחממים טיפת שמן זית במחבת גדולה.
להוסיף chard ו במהירות לטגן עד נבול.
מוסיפים חומץ בלסמי ומסירים מהחום.
מורחים 4 פרוסות לחם עם גבינת עיזים. למעלה עם פרוסות סלק קלוי, chard, בצל אדום, העליון עם פרוסות לחם שנותרו.