קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שוקולד מרמלדה

עוגת שוקולד מרמלדה
עוגת מרמלדת שוקולד דורשת בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 16. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לך ביצה, חלב, קקאו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגת שוקולד לבן עם מילוי ריבת תפוזים, המרכיב הסודי (ריבה): ריבה וגבינות מסריחות Canapés, ו ריבת תפוזים-Ricotta Cupcakes With Marmalade Buttercream Zapping.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מעיל 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה עם ספריי בישול; שורה תחתונה של מחבת עם נייר שעווה. נייר שעווה מעיל עם ספריי בישול; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
נייר שעווהנייר שעווה
3
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
4
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
5
מקציפים חמאה עם מיקסר במהירות בינונית עד שמנת; מוסיפים בהדרגה סוכר מגורען, מכים עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
6
מוסיפים ביצה וחלבון, ומכים במהירות בינונית רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ביצהביצה
7
מוסיפים תערובת קמח לתערובת סוכר לסירוגין עם חלב 3/4 כוס, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. מערבבים בקליפה כתומה וניל.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
חלבחלב
8
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה. הקשה בחדות על מחבת פעם אחת על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
אופים ב 350 במשך 29 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי; מגניב במחבת במשך 10 דקות על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת
10
הסר מן המחבת, בזהירות לקלף את נייר שעווה; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת
11
מערבבים אבקת סוכר והבא 3 מרכיבים בקערה גדולה. הכה עם מיקסר במהירות נמוכה רק עד מעורבב, ומערבבים במרמלדה כתומה.
מרכיבים שתצטרך
מרמלדה כתומהמרמלדה כתומה
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
12
מניחים עוגה על צלחת; מורחים ציפוי מעל הצדדים של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים