מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 726 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי שוקולד חלב מיובא, תמצית מנטה, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת שוקולד שכבה משולשת עם מילוי גבינת שמנת קוקוס, עוגיות שוקולד משולשות בטעם מנטה, ו פינוקי מנטה שוקולד משולש.
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים תערובת חמה על שוקולד; להוסיף לחלץ ולתת לעמוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
קפה מבושל חזק וחם
3
מקציפים עד שהתערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
4
בואו מילוי לעמוד בטמפרטורת החדר בעוד העוגה אפייה וקירור.
1
מתלה עמדה בשליש הנמוך ביותר של תנור מחממים ל 177°. חמאה 9 אינץ 'בקוטר מחבת עוגה עם 2 אינץ' -צדדים גבוהים. שורה תחתונה עם נייר קלף. קלף חמאה. מחבת אבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד אור ורך. בהדרגה להכות בשני הסוכרים, ואז וניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים במרכיבים יבשים לסירוגין עם חלב חמאה ב 2 תוספות כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
5
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה 5 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מדף 5 דקות. להפוך את העוגה על מתלה. לקלף קלף. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח מילוי עד רך ו מואר בצבע, על 30 שניות. באמצעות סכין משונן, לחתוך עוגה אופקית לשניים.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3 M&M ירוקים
8
מניחים שכבה 1, בצד לחתוך למעלה, על מדף להגדיר מעל תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
מורחים מילוי. למעלה עם שכבה שנייה, לחתוך את הצד למטה. צ ' יל עוגה מלאה 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
1
מערבבים שוקולד, חמאה וסירופ תירס בסיר קטן כבד על אש נמוכה עד מומס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מערבבים בתמצית. זיגוג מגניב עד רק פושרת אבל עדיין pourable, ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
3
יוצקים זיגוג 1/2 כוס מעל מרכז העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
4
מורחים על גבי וצדדים של עוגה. צמרמורת עד זיגוג קובע, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
5
יוצקים זיגוג שנותר מעל מרכז העוגה, ואז להפיץ במהירות על גבי הצדדים. צמרמורת עד זיגוג קובע, על 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי עם כיפת עוגה; צמרמורת. לפני המשך, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד שהתרכך, על 4 שעות.)