קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות47
מגזין

עוגת שוקולד עם תות צלוי-קרם חמאה בלסמי שוויצרי

עוגת שוקולד עם תות צלוי-קרם חמאה בלסמי שוויצרי
עוגת שוקולד עם תות קלוי - בלסמי שוויצרי חמאה הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 4296 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 261 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לכם חומץ חומץ חומץ חומצי ביקבלסמישוקולטדסרטרוסטרהרבריסווייס, אבקת אפייה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות שוקולד עם קצפת תות שוויצרי חמאה, עוגת שוקולד לחה עם מרנג שוקולד שוויצרי קרם חמאה, ו עוגות תות עם קצפת תות שווייצרית חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. גריז וקמח שני 9 אינץ ' מחבתות אפייה עגולות.מערבבים יחד סוכר, קמח, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
תנורתנור
2
מוסיפים ביצים, חלב, שמן ווניל; להכות על מהירות בינונית של מיקסר 2 דקות. מערבבים במים רותחים (הבלילה תהיה דקה).
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
מיםמים
ביצהביצה
חלבחלב
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
4
אופים 30 עד 35 דקות או עד עץ לבחור מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מן המחבתות כדי מדפי תיל. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה2חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)5larges1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה9אינצ ' יםמחממים תנור ל 350°F. גריז וקמח שני מחבתות אפייה עגולותמחממים תנור ל 350°F. גריז וקמח שני מחבתות אפייה עגולות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס30אופים דקות או עד עץ לבחור מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מן המחבתות כדי מדפי תיל. מגניב לגמריאופים דקות או עד עץ לבחור מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מן המחבתות כדי מדפי תיל. מגניב לגמרי11 כף אורגנו מיובששמן זית, לטפטוףשמן זית, לטפטוף1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות2שרימפס וורידיםמותאם מ דביק דביק דביק קרמי Chewyמותאם מ דביק דביק דביק קרמי Chewy2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתותים טריים (אתה יכול להשתמש אלה קפואים)תותים טריים (אתה יכול להשתמש אלה קפואים)2שרימפס וורידיםתות צלוי-קרם חמאה בלסמי שוויצריתות צלוי-קרם חמאה בלסמי שוויצרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'(4 מקלות) חמאה ללא מלח, לחתוך לתוך כפות, טמפרטורת החדר(4 מקלות) חמאה ללא מלח, לחתוך לתוך כפות, טמפרטורת החדר1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקקאו לא ממותקקקאו לא ממותק1אוראו ממולאים כפוליםנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house2חתיכות טופי הית' ברנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים רותחיםמים רותחים2שרימפס וורידיםBakebalsamic vinegarbuttercreamchocolatedessertrawberriesswiss meringueBakebalsamic vinegarbuttercreamchocolatedessertrawberriesswiss meringue2שרימפס וורידיםהלגההלגה11 כף אורגנו מיובששוגרשוגר1-2 כפות שמן זית כתית מעולהאתה גם רואה תמונות נוספות של ההליך מעל בזרם Flickr שלנואתה גם רואה תמונות נוספות של ההליך מעל בזרם Flickr שלנו2012© - 2016, המטבח של Foodies. כל הזכויות שמורות | The Foodies' Kitchen© - 2016, המטבח של Foodies. כל הזכויות שמורות | The Foodies' Kitchen