קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שיפון עם פירות טריים

עוגת שיפון עם פירות טריים
עוגת שיפון לימון עם פירות טריים Compote דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. אם יש לכם סוכר מגורען, אוכמניות, חלמונים ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגת לימון עם קומפוט פירות, עוגת פולנטה לימון עם קומפוט פירות החורף, ו Meyer Lemon Polenta Cake with Winter Fruit Compote.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים שמן, קליפת לימון, מיץ לימון, וניל וחלמון ביצה; מקציפים תערובת במהירות בינונית של מערבל עד חלקה. מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה של מערבל עד פסגות נוקשות טופס באמצעות מקצף נקי, יבש. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך הבלילה; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הנותרת. הבלילה כפית לתוך מחבת צינור 10 אינץ ' ungreased, מתפשט באופן שווה; לשבור כיסי אוויר על ידי חיתוך דרך הבלילה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
מיץ לימוןמיץ לימון
חלבוניםחלבונים
קליפת לימוןקליפת לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
בלנדרבלנדר
מחבתמחבת
4
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות. הפוך מחבת; תן מגניב במשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
5
מערבבים פירות יער, ברנדי, ו 1 כפית סוכר מגורען בקערה בינונית; מערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
פירות יערפירות יער
ברנדיברנדי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
7
לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת באמצעות מרית מתכת צרה. הפוך עוגה על צלחת, ומפזרים אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מחבתמחבת
8
חותכים עוגה ל 8 פרוסות, ומגישים עם קומפוט פירות.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
פירותפירות