עוגת שיפון עם פירות טריים
עוגת שיפון לימון עם פירות טריים Compote דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. אם יש לכם סוכר מגורען, אוכמניות, חלמונים ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגת לימון עם קומפוט פירות, עוגת פולנטה לימון עם קומפוט פירות החורף, ו Meyer Lemon Polenta Cake with Winter Fruit Compote.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים היטב.
מוסיפים שמן, קליפת לימון, מיץ לימון, וניל וחלמון ביצה; מקציפים תערובת במהירות בינונית של מערבל עד חלקה. מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה של מערבל עד פסגות נוקשות טופס באמצעות מקצף נקי, יבש. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך הבלילה; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הנותרת. הבלילה כפית לתוך מחבת צינור 10 אינץ ' ungreased, מתפשט באופן שווה; לשבור כיסי אוויר על ידי חיתוך דרך הבלילה עם סכין.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות. הפוך מחבת; תן מגניב במשך 40 דקות.
מערבבים פירות יער, ברנדי, ו 1 כפית סוכר מגורען בקערה בינונית; מערבבים בעדינות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת באמצעות מרית מתכת צרה. הפוך עוגה על צלחת, ומפזרים אבקת סוכר.
חותכים עוגה ל 8 פרוסות, ומגישים עם קומפוט פירות.