עוגת שיש ללא גלוטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שיש ללא גלוטן. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אם יש לכם וניל, שוקולד אפייה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו עוגת שיש ללא גלוטן, עוגת שיש לימון ללא גלוטן, ו עוגת חטיף שיש (מתכון ללא גלוטן*) (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. תחתית גריז רק של 2 (8 או 9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם קיצור או ספריי בישול.
בקערה גדולה, לנצח מרכיבים עוגה צהובה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם. תניח בצד.
בקערה גדולה נוספת, לנצח את החומרים עוגת מזון השטן במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
כפית צהובה וחובטי מזון של השטן לסירוגין למחבתות, חלוקת באופן שווה.
חותכים דרך חובטים עם סכין שולחן דפוס זיגזג עבור עיצוב משובש.
אופים 40 עד 45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי קירור 15 דקות.
להסיר מחבתות. מגניב לחלוטין, למעלה הצדדים, על 1 שעה.
בקערה בינונית, לנצח אבקת סוכר 1/3 כוס חמאה עם כפית או מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד מעורבב. מערבבים 2 כפיות וניל והשוקולד. בהדרגה להכות רק מספיק חלב כדי להפוך את הזיגוג חלקה להפיץ.
על צלחת הגשה, במקום עוגה 1, מעוגל בצד למטה (לקצץ בצד מעוגל במידת הצורך כך העוגה נשענת שטוחה).
מורחים עם ציפוי 1/4 כוס. למעלה עם עוגה שנייה, מעוגל צד למעלה. כפור בצד העליון של עוגה עם הנותרים ציפוי.