המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו זיתים כתומים, פטרוזיליה וטפנד עגבניות מיובש, אוזו בריח שקדים, יוגורט ועוגת שמן זית, ו עוגת שוקולד מרירה בריח כתום עם קומפוט כתום מסוכר (מתכונים דומים).
הוראות
1
הגדר מתלה ברמה האמצעית של התנור מחממים ל 350 מעלות. שמן שני 9 אינץ 'מחבתות עגולות, 2 אינץ' עמוק, ו בשורה התחתונה עם דיסקים של נייר קלף לחתוך כדי להתאים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מגררים את החזה מהתפוזים לקערה של מערבל דוכן. ואז להשתמש בסכין לחתוך לחלוטין את העור שנותר מן התפוזים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
רול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
חותכים את התפוזים לפרוסות עבות 3/8 אינץ ' ומקררים אותם מכוסים להגשה עם העוגה.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה
4
מוסיפים את הביצים לקערה המכילה את גרידת התפוז ומקציפים היטב כדי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להקציף בכוס אחת של הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
6
מניחים את הקערה על המיקסר ואת השוט עם הקובץ המצורף להקציף עד האור, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
ביד, להקציף בשמן, ואחריו החלב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
8
בקערה אחרת, מערבבים יחד את שאר 1 1/2 כוסות הסוכר עם הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
לטאטא לתוך תערובת הביצים בשלוש תוספות נפרדות, לטאטא חלקה לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
10
מחלקים את הבלילה שווה בין המחבתות מוכנות.
11
אופים את העוגות עד שהם עלו היטב, זהב עמוק, המשרד במרכז כאשר לחוץ עם קצה האצבע, על 50 עד 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מגניב את העוגות על מדפים במשך 5 דקות, ואז unmold, פונה ימינה שוב, מגניב לחלוטין.
1
מגישים טריז של העוגה עם כמה תפוזים פרוס מנה של קצפת. פריץ מציע כף גלידת וניל או גלידת תפוז כליווי טוב אחר.
כדי לאחסן: פעמיים לעטוף את העוגות בניילון נצמד, לשמור אותם בטמפרטורת החדר, ולהשתמש בהם בתוך 24 שעות. או להקפיא אותם עד חודש. להפשיר ולהביא אותם לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.