עוף אביב עם גזר ואפונה
עוף אביב עם גזר ואפונה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 829 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות והרימו בגט, חופן פטרוזיליה עלים שטוחים, חופן שמיר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש באפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קל כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה מוצק. נסו סלט אביב אפונה וגזר, עוף אביב עם אפונה ובצל, ו פריקסי עוף אביב עם אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את כנפי העוף בסיר קטן ומכסים במים.
מוסיפים את עלי הלימון והמפרץ ומפזרים מלח. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 20 עד 30 דקות.
בינתיים מייבשים את נתחי העוף שנותרו ומפזרים בנדיבות מלח ופלפל משני הצדדים.
מחממים את האבו במחבת עמוקה או בתנור הולנדי רחב על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את העוף, כלפי מטה ומבשלים עד שהוא פריך, 15 עד 18 דקות. הופכים את העוף ומבשלים, מכוסים חלקית במכסה או בנייר כסף, עד לבישול, 8 עד 10 דקות נוספות.
מוציאים את העוף לצלחת. מנמיכים מעט את האש, ואז מוסיפים למחבת את השאלוט והסוכר ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהם רכים, כ -10 דקות. מתפיחים את התבנית עם היין, מגרדים את החלקים השחומים מלמטה ומבשלים עד שהם מצטמצמים בחצי, 2 עד 3 דקות.
מסננים את נוזל הציד ומוסיפים 1 כוס ממנו למחבת.
מוסיפים את האפונה, הגזר ועשבי התיבול, ואז מערבבים פנימה את החמאה ומתבלים במעט יותר מלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהאפונה והגזר רכים, 6 עד 7 דקות. אם אינכם מגישים את התבשיל מיד, עצרו לאחר שתוסיפו את הגזר והאפונה (אל תבשלו אותם). מסדרים את העוף מעל ומכסים. מגניב ולאחסן במקרר. להגשה, הסיר את העוף לתבנית צלייה ופריך מתחת לצלייה. מבשלים את התבשיל עד שהאפונה והגזר רכים, 6 עד 7 דקות. מחזירים את העוף לתבשיל.
מצקת את התבשיל לקערות רדודות ומעליה העוף.
הערת קוק: אתה יכול להשתמש בציר עוף בחנות במקום בנוזל הציד אם אתה רוצה לדלג על שלב זה.