עוף איילין
אם יש לכם גבינת מוצרלה, חצאי חזה עוף, תערובת מלית לחם מתובלת עשב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו התרנגולת של הגנרל סו של איילין יין-פיי לו., כדורי הג'לי של איילין, ו קיש מותאם אישית של איילין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
הכן מלית על פי הוראות החבילה. לשטוף את העוף, לטפוח יבש להלום החוצה על עובי 1/2 אינץ'.
מניחים פרוסת גבינה על כל שד, ואחריו כף מלית מוכן. סגור כל שד על הגבינה ומילוי ולהחזיק עם קיסם.
מניחים שדיים ממולאים בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' משומנת קלות.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 25 דקות, או עד מיצי עוף לרוץ ברור, ואז מניחים פרוסת גבינה שנייה על כל עוף ממולא, ואופים במשך 2 דקות נוספות, או עד גבינה הוא מבעבע.