ארוחת בוקר של איכר גרמני
זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. אם יש לכם פטרוזיליה, פלפלים, בצל ירוק ולבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ארוחת בוקר של איכר גרמני, Bauernbrot (לחם חקלאי גרמני), ו ארוחת בוקר חקלאית.
הוראות
מרתיחים את תפוחי האדמה בסיר של מים מלוחים קלות במשך 10-15 דקות עד מבושל רק (מבחן עבור doneness).
מסננים, שוטפים במים קרים כדי להתקרר.
חותכים לריבועים 1 אינץ'. תניח בצד.
מחממים את הבצלים והפלפלים:
מחממים 2 כפות שומן חזיר (או שמן זית) במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיף את הבצל ופלפלים קצוצים. תגביר את החום לגבוה. מחממים את הבצלים ואת הפלפלים, ערבוב לעתים קרובות, על 2-3 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואז את הבשר: דוחפים את הירקות לצד המחבת, מוסיפים את תפוחי האדמה ואת כף נוספת של שומן חזיר (או שמן זית) למחבת.
מחממים את תפוחי האדמה במשך כ 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מפזרים מלח לפי הטעם כמו שאתה מבשל.
מוסיפים את החזיר לתפוחי האדמה ומבשלים, תוך ערבוב תדיר עד שהחזיר מחומם דרך, 1-2 דקות.
מערבבים את כל הירקות, תפוחי האדמה והחזיר יחד ומערבבים את הפטרוזיליה.
מוסיפים את הביצים, ערבוב כדי להפיץ את הביצים בין הירקות והחזיר.
ברגע הביצים להתחיל להתקשות, להסיר מן החום.
מגישים באופן מיידי. נהדר עם קטשופ למעלה.