קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

עוף אפוי דבש

עוף אפוי דבש
עוף אפוי דבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 468 קלוריות. 282 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך דבש, רוטב דגים, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו עוף אפוי דבש, עוף אפוי דבש, ו עוף אפוי עם דבש וסויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במכתש, להלום יחד את השום, כוסברה, ו peppercorns עד שאתה מקבל משחה חלקה למחצה; להעביר את הדבק לקערה גדולה. לחלופין, תהליך בתהליך מזון, גירוד הצדדים לפי הצורך, עד הדבק נוצר ולהעביר את הדבק לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את רוטב הדגים והדבש למרינדה ומערבבים יחד עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3
מניחים את העוף לתוך קערת המרינדה. עם הידיים, לשפשף את המרינדה על העוף ביסודיות, הן בפנים והן על העור. כיסוי רופף עם ניילון נצמד ומקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בינתיים, להתאים מתלה תנור למצב מרכז מחממים תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים חזה עוף בצד למעלה בתבנית אפייה גדולה מברשת בחוץ ביסודיות עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
הוסף את המים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים את העוף במשך 60 דקות או עד שהעור הוא חום זהוב ומדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד רושם לפחות 66° וירך רושם 170 ° F.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
תן את שאר העוף במשך 15 דקות; לגלף ולהגיש עם מיץ פאן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי