עוף בגריל עם סלט מסקלן מגורר
עוף בגריל עם סלט Mesclun מגורר הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לך שאלוט, מלח, דבש מתון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 64%. מתכונים דומים: עוף בגריל עם סלט מסקלן מגורר, חזה עוף בגריל על Mesclun, ו סטייק חצאית בגריל וסלט Mesclun עם רוטב מיסו.
הוראות
לטאטא יחד מיץ ליים, דבש, פתיתי פלפל אדומים, ו 3/4 כפית מלח בקערה גדולה ולהוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא.
להעביר עוף שקית פלסטיק sealable 1 ליטר ולהוסיף 1/3 כוס ויניגרט ליים, ואז שקית חותם. עוף במרינדה בטמפרטורת החדר 15 דקות.
מעבירים עוד 1/3 כוס ויניגרט ליים לקערה, מערבבים עגבניות ובצלצלים, ומרינדה עד העוף סיים בישול.
מעבירים עוד 1/3 כוס ויניגרט ליים לקערה גדולה ומניחים בצד עוף מבושל. שים ויניגרט סיד הנותרים במיכל אטום קטן ושמורה עבור חסה עוטפת (מתכון כדלקמן).
הסר עוף משקית, משליך מרינדה, ומפזרים בכל רחבי עם הנותרים 1 1/2 כפיות מלח.
פתחי אוורור בתחתית הגריל ועל המכסה. אור המתנע ארובה גדולה של בריקטים פחם (80 עד 10
ושופכים אותם באופן שווה על צד 1 של מתלה תחתון (תהיה לך שכבה כפולה או משולשת של בריקטים).
כאשר פחם הופך לבן אפרפר (לאחר 15 עד 20 דקות) ואתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה במשך 3 עד 4 שניות, חזה עוף לצרוב, מתחיל עם צד העור למטה, על מתלה משומן קלות על גחלים, חשוף, מפנה פעם אחת, עד משחימים היטב, 5 עד 6 דקות בסך הכל.
העבר חזה עוף משחי לצד הגריל ללא גחלים ומבשלים, מכוסה מכסה, מתהפך מדי פעם, עד רק מבושל דרך, 12 עד 15 דקות יותר.
מחממים את כל המבערים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ולאחר מכן להתאים את החום לגובה בינוני.
עוף צורב על מתלה גריל משומן קל, מכוסה במכסה, פונה לעתים קרובות, עד משחימים היטב, על 6 דקות בסך הכל.
כבה 1 צורב (צורב באמצע אם יש
ולסדר את כל העוף הצרוב על מתלה מעל צורב כיבוי. לבשל עוף צרוב, מכוסה מכסה, מתהפך פעם אחת, עד מבושל רק דרך, 10 עד 15 דקות.
מעבירים עוף בגריל חם לקערה גדולה עם ויניגרט ליים ופונים למעיל. לעזוב בקערה 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מגש לכסות באופן רופף עם נייר.
לזרוק יחד mesclun, בזיליקום, תערובת עגבניות, ומלח לפי הטעם.
טפטף קצת ויניגרט ליים מקערה על עוף ומגישים עם סלט mesclun.
* אם אתה לא מסוגל לצלות בחוץ, עוף יכול להיות קלוי, עור הצדדים למעלה, במחבת אפייה שטחית מרופדת בנייר משומן באמצע תנור 500°f מראש עד העור הוא פריך ועוף מבושל דרך, 25 עד 35 דקות בסך הכל.* אם ביצוע עוטפת חסה (מתכון כדלקמן), להפריש 2 חצאי חזה מבושלים. מגניב לטמפרטורת החדר, ואז להירגע, מכוסה בניילון נצמד, עד 3 ימים.