עוף בלימון פורטובלו
עוף לימון Portobello עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חתיכות עוף, בצל, כובעי פטריות פורטבלו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו המבורגרים פורטובלו בטעם לימון-מרינדה, פטריות פורטובלו עם שעורה מבושלת ולימון משומר מ-Ottolenghi, ו ביצים אפויות עם פורטובלו (HUEVOS CON PORTOBELLO) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מורחים את הבצל הקצוץ והפטריות באופן שווה בתחתית צלחת אפייה 9x13 אינץ'. מסדרים חתיכות עוף על הירקות, צד העור למעלה. לסחוט מיץ לימון על חתיכות העוף, ומתבלים עם מלח שום ופלפל.
אופים עוף חשוף במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש. בזהירות להפוך את החלקים מעל, ולהמשיך לבשל 15 דקות יותר.
הגדר תנור לצלות. לבשל עוף במשך 5 דקות, או עד עור עוף הוא פריך.