עוף ברוקולי אלפרדו
אם יש לכם שום, חמאה, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו עוף ברוקולי אלפרדו, עוף וברוקולי אלפרדו, ו עוף ברוקולי אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
קוק פטוצ ' יני על פי הוראות החבילה הוספת ברוקולי האחרון 3 דקות, ניקוז. תניח בצד.
בינתיים, להמס חמאה בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים שום טחון עם החמאה.
מוסיפים שמנת, אבקת שום ופלפל.
מבשלים, חשופים, במשך 10 עד 12 דקות או עד עבה, ערבוב לעתים קרובות. תאמין לי, זה יתעבה. כאשר הרוטב הגיע עקביות הרצוי, מערבבים גבינת פרמזן.
מוסיפים עוף מבושל לרוטב אלפרדו וחום דרך.
מגישים מעל פטוצ ' יני חם, מבושל וברוקולי.