עוף ואורז עם שקדים ודובדבנים יבשים
עוף ואורז עם שקדים ודובדבנים יבשים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 945 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, דובדבנים, עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. 146 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סלט עוף צרוב עם שעועית ירוקה, שקדים ודובדבנים יבשים, כרוב ניצנים מוקפץ עם דובדבנים ושקדים יבשים, ו קישואים בשוקולד ולחם בטטה עם שקדים ודובדבנים יבשים (מתכונים דומים).
הוראות
עוף העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מחממים חמאה בסיר גדול או בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה עד הקצפה תת-קרקעית, מסתחררת בעדינות.
הוסף כמה שיותר עוף כפי שיתאים בנוחות בשכבה אחת, עור בצד למטה. מבשלים עד חום זהוב, כ 4 דקות. להעיף וחום בצד השני, עוד 3 דקות. מניחים חתיכות עוף משחימים בצד, ואם יש צורך, לחזור על התהליך עם העוף שנותר.
הסר את כל אבל 3 כפות של שומן.
מוסיפים מקל קינמון ומבשלים עד ריחני, על 10 שניות.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות כדי לעקור כל חתיכות השחמה, עד השחמה קלה, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים שקדים ומבשלים עד קלוי קלוי, על 1 דקה.
מוסיפים דובדבנים יבשים וצ ' ילי אדום מיובש ומבשלים 1 דקה יותר, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים באורז ומבשלים עד הגרגרים הופכים לבן גירי, על 1 דקה.
מוסיפים את המרק, מתבלים עם 1/2 כפית מלח, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום נמוך, לקנן את חתיכות העוף על גבי, לכסות, ומבשלים עד שהאורז הוא רך ואת חתיכות העוף מבושלים באופן מלא, 20 עד 25 דקות.
מקשטים עוף ואורז עם כוסברה ונענע.
מגישים עם לימון ורוטב חם על פי בחירתך.