המתכון עוף חם & סלט עולש יכול להתבצע בעוד כ-3 שעות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 978 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 81 גרם של שומן למנה. אם יש לך עוף, אורן אגוז, לארוז שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט עולש עם פרושוטו פריך ושאלות חמות-חמאה Vi, סלט עולש חם עם פטריות בר & ויניגרט Pancetta, ו עולש, מנדרינה וסלט רימונים.
הוראות
1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לשפשף את העוף בכל רחבי עם חמאה ועונה היטב, מבפנים ומבחוץ. לשבת אותו בתוך פח קלייה קטן, לשפוך את חומץ שרי מסביב, ומכסה בנייר כסף. צלי במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שרי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
בינתיים, לקבל את כל שאר החומרים מוכנים. מרתיחים את האפונה במשך 1 דקות עד רק רך.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
מסננים היטב, לצלול לתוך מים קרים כדי להתקרר במהירות, ואז לנקז שוב ולהניח בצד.
יוצקים את המיצים לתוך כד, ולאחר מכן להגדיל טמפ תנור 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
צלי במשך 20-30 דקות נוספות (ללא רדיד) עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
8
שפוך את השומן מן המיצים, ואז להרתיח עד שיש לך על 100 מ " ל של מיצים עזבו. מערבבים את כף נוספת של חומץ, שמן זית וסוכר גלגלית, טעם, ולאחר מכן להטות על צלחת הגשה שלך עם הצימוקים.
כאשר העוף סיים את הקלייה השנייה שלו, להשאיר עד מגניב מספיק כדי להתמודד (או פופ על זוג כפפות גומי נקיות), ולאחר מכן לקרוע את הבשר בחתיכות גדולות מן הפגר, על צלחת הגשה.
סלט בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.