תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף מוקפץ עם זיתים, צלפים ולימונים קלויים. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 451 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שמן זית, צלפים, חצאי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף מוקפץ עם זיתים, צלפים ולימונים קלויים, ארוחת ערב: עוף מוקפץ עם זיתים, צלפים ולימונים קלויים, ו עוף מוקפץ עם זיתים, צלפים ולימונים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל-37
2
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
3
טפטוף שמן זית על הקלף, ולאחר מכן לסדר את פרוסות לימון בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
4
לטפטף את הלימונים קלות עם שמן ומתבלים עם מלח ופלפל. צולים במשך כ 20 דקות, עד הלימונים מתחילים חום סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
5
בינתיים, מחממים מחבת גדולה ועמוקה.
6
מוסיפים את התרד ומבשלים על אש גבוהה, משליך, עד נבול, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
להעביר את התרד למסננת; לחץ על הנוזל. למחוק את המחבת ולחמם 2 כפות של השמן בו.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד קלוי, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את התרד, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
10
במחבת בינונית עמוקה, מחממים את 1/4 כוס השמן הנותרת. מתבלים את העוף עם מלח ופלפל ואבק עם הקמח, מנערים את העודף. מבשלים את העוף על חום גבוה, הופך פעם אחת, עד הזהב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את הזיתים, צלפים ומניות ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום גבוה עד המניה מופחתת על ידי כשני שלישים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים את הלימונים הקלויים, החמאה והפטרוזיליה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים רק עד שהעוף מבושל דרך, כ -1 דקה.