עוף מוקפץ תפוזים
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אורז חום, שקדים, ריבה כתומה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו עוף וברוקולי מוקפץ, עוף מהיר וברוקולי מוקפץ, ו מהיר 15 דקות עוף מוקפץ וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים ברוקולי; חוזרים לרתיחה. מבשלים עד ירוק בהיר, על 1 דקה; ניקוז.
עוף העונה עם מלח, פלפל ואבקת 5 תבלינים. שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים עוף ומבשלים 1 דקה בלי לערבב. המשך לבשל, ערבוב, עד מבושל דרך, על 2 דקות.
מוסיפים חלקים לבנים וירוקים בהירים של בצל ירוק. להתפצל ל-30 שניות. מערבבים ברוקולי, ריבה ורוטב סויה. לבשל, לערבב, עד ברוקולי הוא פריך במכרז, על 3 דקות.
מגישים מעל אורז חום, אם תרצה, זרועים בצל ירוק ושקדים.