עוף מוקפץ
עוף מוקפץ הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, גזר, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: עוף וברוקולי מוקפץ, עוף מהיר וברוקולי מוקפץ, ו מהיר 15 דקות עוף מוקפץ וירקות.
הוראות
מביאים אורז ומים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד אורז הוא מכרז, ונוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מערבבים רוטב סויה, סוכר חום ועמילן תירס בקערה קטנה; מערבבים עד חלקה.
מערבבים ג ' ינג ' ר, שום ופלפל אדום לרוטב; עוף מעיל עם מרינדה ומקררים לפחות 15 דקות.
חום 1 כף שמן שומשום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים פלפל, ערמוני מים, ברוקולי, גזר, ובצל עד רק רך, על 5 דקות.
הסר ירקות מחבת ולשמור חם.
הסר עוף מן המרינדה, הזמנת נוזל.
חום 1 כף שמן שומשום במחבת מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים עוף עד ורוד מעט מבפנים, על 2 דקות לכל צד; להחזיר ירקות ומרינדה שמורות למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים עד שהעוף ארוך יותר ורוד באמצע והירקות רכים, 5 עד 7 דקות.