קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

עוף מטוגן ברוטב בייקון ופלפל שמנת

עוף מטוגן ברוטב בייקון ופלפל שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל עוף מטוגן עם רוטב בייקון ופלפל שמנת. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 995 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 78 גרם שומן. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 5 שעות. אם יש לך בצל, שמן צמחי, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו עוף מטוגן ברוטב בייקון ופלפל שמנת, מחבת עוף מטוגן עם רוטב פלפל שחור, ו בייקון מטוגן עוף עם רוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק עוף עם חלב חמאה, בצל, טבסקו, ו 2 כפיות מלח. עוף במרינדה, מכוסה ומקורר, לפחות 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
עוף שלםעוף שלם
בצלבצל
מלחמלח
1
שים קמח, פפריקה, קאיין, 1 1/2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל שחור בשקית נייר או פלסטיק ולנער לשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פפריקהפפריקה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
2
מסננים עוף היטב במסננת, להשליך מרינדה ובצל, ואז לנער עוף בשקית, 1 חתיכה בכל פעם, כדי מעיל היטב. לדפוק את עודף קמח ולהעביר גיליון נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
עוף שלםעוף שלם
בצלבצל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
מסננתמסננת
3
בואו עוף יבש 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
4
מחממים תנור ל 121° עם מתלה באמצע. הגדר מתלה קירור במחבת אפייה רדודה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
בינתיים, לבשל בייקון ב 2 קבוצות במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני עד השחמה ופריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מעבירים למדף בתבנית אפייה ולשמור חם בתנור.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
לגרד חתיכות חומות מתחתית מחבת עם מרית מסננים שומן בייקון דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, שומר חתיכות מסננת. לנגב מחבת נקי ולהוסיף שומן בייקון מתוח.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מריתמרית
מסננתמסננת
קערהקערה
8
הוסף מספיק שמן כדי למדוד שומן 1/2 אינץ ' במחבת וחום ל 177° מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מטגנים עוף 4 חתיכות בכל פעם (לשמור על כל אצווה בשר לבן או כל בשר כהה), עור הצדדים למטה הראשון, מפנה מדי פעם עם מלקחיים, עד זהוב חום מבושל דרך, 8 עד 12 דקות עבור שדיים וכנפיים; 10 עד 12 דקות עבור מקלות תיפוף וירכיים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
בשרבשר
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
10
מעבירים עוף למתלה עם בייקון ומתחממים בתנור. להחזיר שומן ל 350°f בין קבוצות ומילואים לאחר הטיגון.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מסננים שומן טיגון דרך מסננת לתוך קערה, ואז להחזיר 1 כף שומן וכל סיביות חומות מסננת למחבת. (להשליך שומן טיגון פעם מגניב.)
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מסננתמסננת
קערהקערה
2
לטאטא בקמח לבשל roux מעל חום בינוני, לטאטא, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
לטאטא בחלב, 1 כפית מלח, ו 3/4 כפית פלפל ולהביא לרתיחה, לטאטא, ואז ומבשלים, לטאטא, עד עבה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מגישים עוף עם רוטב ובייקון.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
בייקוןבייקון
רוטברוטב
1
Haggipavlu Nemea ' 04
1
עוף ניתן במרינדה עד 24 שעות
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי