עוף עם כרוב ופטריות בר
עוף עם כרוב ופטריות בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייקון, מיץ לימון, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: אורז בר, פטריות ערמונים וקייל, עוף עם פטריות בר, ו עוף מוקרם ופטריות בר.
הוראות
Blanch את כרוב בסיר גדול של מים מלוחים עד צליעה, על 2 דקות.
מסננים היטב, לחיצה כדי לחלץ עודפי מים. בקערה קטנה, למזג את הקמח והחמאה עד חלקה.
מחממים 1 כפית שמן במחבת גדולה לא מגיבה.
מוסיף את הבייקון ומטופח על חום גבוה עד השחמה ופריך, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון מגבות נייר לניקוז.
יוצקים את השומן שניתנו לתוך קערה קטנה.
חום 1 כפית של שמן 1 כפית של שומן בייקון שמורות במחבת. להפריד את המכרזים משדי העוף. מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מוסיפים את השדיים למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד חום וקרום בתחתית, על 4 דקות. הפעל ומבשל את הצד השני עד השחמה קלה, על 3 דקות. חום את מכרזי העוף בכפית נוספת של שמן.
מעבירים את העוף למגש ומכסים אותו ברפיון בנייר כסף.
חום 1 כפית שמן 1 כפית של שומן בייקון במחבת.
מוסיפים את הפטריות, שאלוט ו -2 כפות מים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתרככים ושחמים, כ -6 דקות.
יוצקים את היין למחבת ומבשלים על אש גבוהה, מגרדים את תחתית המחבת כדי לשחרר את כל חתיכות השחמה, עד מופחת כמה כפות.
מוסיף את ציר העוף ומבשל עד מופחת 1/2 כוס, על 3 דקות.
לטאטא את ממרח הקמח ומבשלים עד שהרוטב מתעבה.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהתחממו.
מעבירים לקערה קטנה ומערבבים כל מיצים שהצטברו מהעוף.
למחוק את המחבת ולהחזיר אותו לחום גבוה.
להוסיף את הנותרים 1 כפית שמן ו 1 כפית יותר של שומן בייקון.
מוסיפים את הכרוב, מתבלים במלח ופלפל ומטוגנים עד שמתחילים להשחים, בערך 3 דקות. מערבבים בבייקון שמורות ומיץ לימון. מסדרים את הכרוב על 4 צלחות ארוחת ערב. למעלה עם חזה עוף ורוטב פטריות ומגישים.
המלצת יין: המפתח להתאמה מוצלחת של יין כאן הוא איזון הטעמים של בייקון מעושן, כרוב, ופטריות. הם מציעים אדום בהיר עם כמה פירות בשלים לשחק את החדות של הירוקים והבשר. פינו נואר (Pinot Noir) מהחוף המערבי, כמו עמק ארת וילאמט (Erath Willamette Valley) מאורגון (Oregon) או סנפורד סנטה ברברה (Sanford Santa Barbara) מקליפורניה ב-1993, יהיה בחירה מצוינת.