עוף עם פטריות בר ורוטב שמנת בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 39 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 571 קלוריות. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם שאלוט, פטריות פורטבלו לתינוקות, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 95%. ציון זה הוא סופר. נסו קרם מרק אורז עוף פטריות, עוף צלוי ברוטב פטריות בר, ו עוף צרוב במחבת עם רוטב טימין פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר גדול של מים לרתיחה. ממליחים את המים ומוסיפים פסטה אורזו. מבשלים לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית - גבוהה ומוסיפים שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של התבנית. מתבלים עוף בנדיבות במלח ופלפל ומוסיפים למחבת החמה. מבשלים את העוף 5 עד 6 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
מוציאים את העוף מהתבנית ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
דַק-
4
מחזירים את המחבת לאש, מחזירים מעט את החום ומוסיפים את החמאה. לאחר שהחמאה נמסה מוסיפים את הפטריות והחום תוך ערבוב מדי פעם כ -4 עד 5 דקות. לאחר פטריות הם העונה חום עם מלח ופלפל ואז מוסיפים את השום, טימין שאלוט. מבשלים תוך ערבוב מדי פעם כ -2 דקות או עד שהשאלוט נבול.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
5
מפזרים את הקמח לתוך המחבת ומבשלים 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דַק-
6
מקציפים את הציר, החומץ הבלסמי והשמנת. הופכים את האש לגבוהה ומבשלים כ -2 דקות או עד להסמכה. פורסים את העוף בזווית.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מוסיפים את הפטרוזיליה והעוף בחזרה למחבת כדי להתחמם, בערך 1 דקה.