קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

עוף צלוי עם לימון ופלפל.

עוף צלוי עם לימון ופלפל.
עוף צלוי עם לימון ופלפל נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1105 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 80 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם תרנגולות, יין, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו עוף צלוי עם פלפל לימון בבישול איטי, סלט עוף צלוי עם פלפל צהוב ופרוסות לימון, ו

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. דופק את החמאה, גרידת לימון ומיץ, שום, טימין, פפריקה, 2 כפיות מלח ופלפל כף 1 במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את התרנגולות על תבנית אפייה מעוטרת. שחרר את העור על השדיים והרגליים עם האצבעות. לשפשף על שלושה רבעים של חמאת לימון פלפל מתחת לעור, ואז לשפשף את השאר על כל התרנגולות. מקררים, חשופים, 2 שעות או עד 8 שעות לפני הקלייה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
לקשור את רגלי העוף יחד עם חוט ולהכניס את הכנפיים מתחת לגוף; מניחים את השד בצד על מתלה במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
חוט קצביםחוט קצבים
4
יוצקים את היין למחבת ומעבירים לתנור; צולים עד שהתרנגולות זהובות ופריכות ומדחום מוכנס לחלק העבה ביותר של רשם הירך 170 מעלות F, בערך 1 שעה, 50 דקות. (אוהל עם נייר כסף אם העור חומים מהר מדי.)
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
תן לתרנגולות לנוח 10 דקות לפני portioning (ראה להלן). מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
תפוס את אחת הרגליים עם מלקחיים ולמשוך אותו מהגוף; לחתוך את העור עם מזמרה במטבח.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
משוך את הרגל החוצה ובחזרה פופ המפרק; להסיר את הרגל עם המזמרה. חזור בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
8
להפריד את מקלות התיפוף מן הירכיים עם המזמרה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
9
חותכים את הכנפיים קרוב לגוף ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
10
הכנס את המזמרה לתוך קצה הזנב של העוף וחתוך לאורך עצם החזה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
11
משוך לאחור את אחד השדיים ולחתוך אותו עמוד השדרה. חזור בצד השני.
12
צילום: דוד מלוש