עוף צלוי עם רוזמרין-רסק שום
עוף צלוי עם רוזמרין-רסק שום הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 420 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גרגרי פלפל, גרגרי ערער, עלי רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרגרי ערער אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ג'ין וטוניק כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו עוף צלוי עם רוזמרין-רסק שום, עוף צלוי עם רוזמרין-רסק שום, ו עוף צלוי שום רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
שלב רוזמרין קצוץ next 4 מרכיבים ב מרגמה למחוץ עם עלי או להתמזג מיני מעבד עד צורות להדביק גס.
מערבבים בשמן. לשטוף עוף; לטפוח יבש. לשפשף 1 תערובת עשבי כפית על צד העצם של עוף. הפוך עוף מעל ולפתוח כמו ספר; עוף מקום, צד עור למעלה, על משטח עבודה. לשחרר את העור מן בשר השד והירך; לשפשף נשאר תערובת עשב על בשר מתחת לעור. לשפשף כל תערובת עשב שנותר על מחוץ עוף.
מניחים גבעולי רוזמרין בתבנית קרמיקה או זכוכית 13x9x2 אינץ'.
מניחים עוף, צד עור למעלה, על גבי גבעולי רוזמרין בצלחת. לעשות קדימה: ניתן לעשות 8 שעות קדימה. מכסים בניילון נצמד ומקררים.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני הצלייה.
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 204°. עוף צלוי נחשף עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של ירכיים רושמים170, על 1 1/2 שעות.
מעבירים עוף למגש ומגישים.
* זמין בסעיף התבלינים של רוב הסופרמרקטים.
שרדונה מתאים לתפריט הזה. בהתאם לרוח הארוחה הידידותית לכדור הארץ, לכו על בקבוק ביתי. אנחנו אוהבים את שרדונה הקפיצה של צפרדע 2006 (2$
מנאפה, שיש בה טעמי פירות הדר ואבן בהירים.