עוף צלוי
עוף צלוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1160 קלוריות, 95 גרם חלבון ו 84 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון ידידותי fodmap מגיש 6 . 112 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, חמאה, עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מצוין. מתכונים דומים: ציר עוף באמצעות שאריות עוף צלוי, עוף צלוי, ו עוף צלוי.
הוראות
לשפשף או ללטף מלח על השד, הרגליים, ואתהמזחלות של עוף.
מניחים עוף גדול ביותרשקית פלסטיק ניתנת למניעה. שים שקית פתוחה בקערת אלרג', ותשמור על חזה עוף למעלה.צמרמורת לפחות 8 שעות ועד 2 ימים.
מסדרים מתלה בשליש העליון של התנור;מחממים ל 260°. הגדר מתלה חוט במחבת קלייה largeheavy.
הסר עוף מטוגן. יבש Pat עם מגבות נייר (do notrinse).
מניחים עוף, חזה למעלה, מדף מוכן. רופף לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח ולהכניס את קצות הכנפיים תחת.
עוף מברשת בכל רחבי עם חלק thebutter.
עוף צלוי, צחצוח עם חמאה אחרי15 דקות, עד שהעור הוא חום זהוב בהיר ומתוח, כ -30 דקות. הפחת את רמת הביוץ ל-350 ° F.
הסר עוף ארוגים ומברשת עם יותר חמאה.
תן מנוחה במשך 15-20 דקות.
להחזיר עוף לתנור; צלי, bastingwith חמאה כל 10 דקות, עד העור יצבע חום מדחום אינרטידלאזור העבה ביותר של הירך רושמת165°f, 40-45 דקות.
תן מנוחה ל20minutes. לגלף ולהגיש עם מיצי פאן.