עוף רימון אקזוטי
עוף רימון אקזוטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 347 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו-55 דקות. אם יש לך מיץ רימון, כוסברה טחון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט עוף אקזוטי, סלט עוף אקזוטי, ו עוף בגריל אקזוטי.
הוראות
מערבבים את הכמון, כוסברה, herbes de Provence, פלפל שחור, קינמון, ופלפל קאיין יחד בקערה קטנה.
מניחים את העוף ושום בקערה; מפזרים על 2/3 של תערובת התבלינים על העוף ולזרוק למעיל.
מעבירים את העוף לשקית פלסטיק שניתן לאטום מחדש.
יוצקים את מיץ הרימונים. חותם ומקרר לפחות 12 שעות.
תוציא את העוף מהשק, ותזמין את המרינדה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
לטפוח עוף יבש עם מגבת נייר. מתבלים עם תערובת התבלינים הנותרת ומלח. מעיל עם שמן זית, ולאחר מכן לסדר את העוף בתבנית אפייה גדולה בשכבה אחת.
אופים את מקלות התיפוף עד שכבר לא ורוד על העצם והמיצים לרוץ ברור, 45 עד 50 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס ליד העצם צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
בעוד העוף אופה, להביא את המרינדה השמורה לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך רותח עד מופחת על ידי 2/