עניבות פרפר בסוואנה
אם יש לך 2 חבילת בצק עלים, סוכר, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו עניבות פרפר בסוואנה, אורז אדום סוואנה, ו אורז אדום סוואנה (מתכונים דומים).
הוראות
בואו בצק לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות או עד קל לגלגל. לפתוח מאפה על משטח מקומח קלות.
להתגלגל לתוך ריבוע 14 אינץ'.
חותכים מרובע לשניים עם גלגל מאפה מחורץ.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
למילוי: ממרח שקדים להתפורר בקערת ערבוב קטנה.
מוסיפים חלמון ביצה, סוכר חום וחלב. הכה עם מערבל חשמלי על מהירות בינונית עד מעורב היטב.
מורחים מילוי מעל 1 חצי מאפה *.
מניחים את הבצק שנותר חצי על גבי מילוי. באמצעות גלגל מאפה מחורץ, לחתוך לרוחב בצק לארבעה עשר רצועות 1 אינץ ' רחב. ואז לחתוך כל רצועה במחצית לרוחב לעשות 28 חתיכות. סובב כל חתיכה פעמיים.
מקום מתפתל כ -2 סנטימטרים זה מזה על יריעות עוגיות מרופדות בנייר כסף או קלף.
מברשת מתפתל עם ביצה מוכה מעט לבן.
מפזרים סוכר (סוכר גס אם זמין).
אופים במשך 12 עד 15 דקות או עד הזהב.
מגישים עם רוטב טבילה שוקולד.
מילוי שקדים יהיה נוקשה מאוד. כדי להקל על ההתפשטות, זרוק מנה של מילוי אחיד על מאפה. לרסס פיסת נייר שעווה עם תרסיס בישול שאינו מקל. לחץ על ממרח שקדים באופן שווה על בצק שלם. ריסוס נייר שעווה לעתים קרובות ככל הדרוש כדי למנוע מילוי דבק.
בסיר מערבבים יחד סוכר, קורנפלור ומלח. להתפורר ממתקים ב 1 בכל פעם. מוסיפים בהדרגה שמנת. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד שוקולד נמס. טמפר חלמון ביצה עם 1/2 כוס רוטב חריף.
מוסיפים חזרה לסיר ומבשלים ומערבבים עד שהתערובת מגיעה לרתיחה.
הסר מהחום. מערבבים וניל ויוצקים לתוך קערת הגשה. כל רוטב שנותר ניתן לשפוך לתוך כוסות פודינג, בקירור ושימש פודינג.