קושימומחה
מוכן ב30 דק.
מנות28
ציון בריאות0
מגזין

עניבות פרפר בסוואנה

עניבות פרפר בסוואנה
אם יש לך 2 חבילת בצק עלים, סוכר, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו עניבות פרפר בסוואנה, אורז אדום סוואנה, ו אורז אדום סוואנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בואו בצק לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות או עד קל לגלגל. לפתוח מאפה על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
2
להתגלגל לתוך ריבוע 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3
חותכים מרובע לשניים עם גלגל מאפה מחורץ.
4
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
5
למילוי: ממרח שקדים להתפורר בקערת ערבוב קטנה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים חלמון ביצה, סוכר חום וחלב. הכה עם מערבל חשמלי על מהירות בינונית עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
7
מורחים מילוי מעל 1 חצי מאפה *.
מרכיבים שתצטרך
8
מניחים את הבצק שנותר חצי על גבי מילוי. באמצעות גלגל מאפה מחורץ, לחתוך לרוחב בצק לארבעה עשר רצועות 1 אינץ ' רחב. ואז לחתוך כל רצועה במחצית לרוחב לעשות 28 חתיכות. סובב כל חתיכה פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
9
מקום מתפתל כ -2 סנטימטרים זה מזה על יריעות עוגיות מרופדות בנייר כסף או קלף.
מרכיבים שתצטרך
10
מברשת מתפתל עם ביצה מוכה מעט לבן.
מרכיבים שתצטרך
11
מפזרים סוכר (סוכר גס אם זמין).
מרכיבים שתצטרך
12
אופים במשך 12 עד 15 דקות או עד הזהב.
13
להעביר מתלים חוט מגניב.
14
מגישים עם רוטב טבילה שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
15
מילוי שקדים יהיה נוקשה מאוד. כדי להקל על ההתפשטות, זרוק מנה של מילוי אחיד על מאפה. לרסס פיסת נייר שעווה עם תרסיס בישול שאינו מקל. לחץ על ממרח שקדים באופן שווה על בצק שלם. ריסוס נייר שעווה לעתים קרובות ככל הדרוש כדי למנוע מילוי דבק.
מרכיבים שתצטרך
16
בסיר מערבבים יחד סוכר, קורנפלור ומלח. להתפורר ממתקים ב 1 בכל פעם. מוסיפים בהדרגה שמנת. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד שוקולד נמס. טמפר חלמון ביצה עם 1/2 כוס רוטב חריף.
מרכיבים שתצטרך
ממתקממתק
17
מוסיפים חזרה לסיר ומבשלים ומערבבים עד שהתערובת מגיעה לרתיחה.
18
הסר מהחום. מערבבים וניל ויוצקים לתוך קערת הגשה. כל רוטב שנותר ניתן לשפוך לתוך כוסות פודינג, בקירור ושימש פודינג.
מרכיבים שתצטרך