פאדג' שוקולד זוגי
פאדג' דאבל שוקולד יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. תמורת 21 סנט למנה , תקבלו קינוח שמגיש 100. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 1 גרם חלבון , 4 גרם שומן ובסך הכל 100 קלוריות . המתכון הזה אהוב על 9 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו מלח, חלב אידוי, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). נסו את Double Ka Meetha - איך מכינים Hyderabadi Double Ka Meetha - Ramadan , פאי שיפון דלעת עם קרום שוקולד כפול ועוגיות שוקולד זוגי ענק של Bad Boy (מתכונים דומים).
הוראות
קו 15-אין. x 10 אינץ'. x 1-in. מחבת עם נייר כסף. משמנים בנייר כסף עם 1-1/2 כפיות חמאה; לְהַפְרִישׁ.
בסיר גדול מערבבים את הסוכר, החלב, המלח ושארית החמאה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהסוכר נמס. מביאים לרתיחה מהירה; להרתיח במשך 5 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה קרם מרשמלו עד להמסה. מערבבים פנימה צ'יפס ושוקולד מתוק גרמני עד להמסה.
מוסיפים אגוזי מלך אם רוצים; לערבב היטב.
יוצקים לתבנית מוכנה. מקררים למשך הלילה או עד להתייצבות.
בעזרת נייר כסף, הסר פאדג' מהמחבת; מקלפים בזהירות את נייר הכסף.
חותכים ל-1-in. ריבועים. שומרים במקרר.