פאייה עוף ופירות ים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 521 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, שמן זית, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאייה מאכלי ים ועוף, ו פאייה עוף ופירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 218°. בסיר קטן, מביאים מרק עוף לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
סוכריות מצופות שוקולד
2
להוסיף זעפרן, להפחית את החום, לכסות ולשמור בקושי ב מבשלים בזמן שאתה ממשיך.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
3
במחבת עמוקה, 12 אינץ ' ovenproof, שמן חום על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים צ ' וריסו ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
5
להעביר צ ' וריסו לקערה ולהניח בצד. להגדיל את החום בינוני גבוה, להוסיף עוף, בקבוצות במידת הצורך, ומבשלים, מפנה, עד חום זהוב אבל לא מבושל היטב, על 7 דקות.
יוצקים מרק חם ומביאים לרתיחה. מרתיחים במשך 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד אורז הוא כבר לא מרקי אבל יש מספיק נוזל כדי להמשיך לבשל אורז. להחזיר עוף וצ ' וריסו למחבת.